24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cote d'Ivoire Breaking News News Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Côte d'Ivoire nampa Airbus A320neo sing kaping pisanan

Air Côte d'Ivoire nampa Airbus A320neo sing kaping pisanan
Air Côte d'Ivoire nampa Airbus A320neo sing kaping pisanan
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat generasi paling anyar iki bakal gabung karo armada Airbus Air Côte d'Ivoire sing ana enem pesawat

Print Friendly, PDF & Email
  • Operator unggulan Pantai Gading ngirim A320neo sing pertama
  • Air Cote d'Ivoire nduwe armada sepuluh pesawat
  • Keluarga A320neo ngirim 20 persen tabungan bahan bakar lan CO2 abang

Air Côte d'Ivoire, maskapai kapal induk Pantai Gading sing berbasis ing Abidjan, wis ngirim A320neo sing pertama, dadi operator pertama jinis iki ing wilayah Afrika-Kulon. Pesawat generasi paling anyar iki bakal gabung karo armada Airbus Air Côte d'Ivoire sing ana enem pesawat.

Kanthi tingkat efisiensi sing luwih apik, pesawat anyar iki bakal dikirim menyang jaringan regional Air Côte d'Ivoire kanggo nglayani Senegal, Gabon lan Kamerun. Tujuan kaya Afrika Selatan bakal ditambahake ing tahap sabanjure, nyoroti keluwesan operasional A320neo. Didhukung dening mesin CFM Leap-1A, pesawat kasebut dikonfigurasi ing tata letak rong kelas sing nyaman kanthi 16 kursi ing Bisnis lan 132 kursi ing Kelas Ekonomi. Penumpang bakal entuk bathi saka kabin paling jembar saka pesawat aisle, konektivitas Internet kanthi kecepatan tinggi lan sistem hiburan penerbangan paling anyar.

A320neo pertama Air Cote d'Ivoire mangkat saka Toulouse nggawa barang kemanusiaan 1 ton kalebu peralatan medis lan dolanan. Kanthi kemitraan karo Aviation sans Frontières lan Yayasan Airbus, misi kasebut minangka bagean saka inisiatif tanggung jawab sosial perusahaan Air Côte d'Ivoire. Barang sing diangkut bakal nyedhiyakake LSM lokal ing Abidjan, saengga ndhukung sektor pendidikan lan kesehatan ing negara kasebut.

Air Cote d'Ivoire nduwe armada sepuluh pesawat, kalebu telung A319 lan telung A320, sing nyedhiyakake 25 tujuan domestik lan regional ing Afrika Kulon lan Tengah.

Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar, Sharklets lan aerodinamika, sing nyedhiyakake 20 persen tabungan bahan bakar lan CO2 nyuda Kulawarga A320neo wis menang 7,450 pesenan saka meh 120 pelanggan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.