24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kamboja Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Wyndham Hotels & Resorts teka ing Kamboja

Wyndham Hotels & Resorts teka ing Kamboja
Wyndham Hotels & Resorts teka ing Kamboja
ditulis dening Harry Johnson

Howard Johnson dening Wyndham nerusake ekspansi ing Asia Tenggara kanthi mbukak Blue Bay Sihanoukville sawise sukses mbukak merek ing China lan Korea Selatan

Print Friendly, PDF & Email
  • Howard Johnson Plaza dening Wyndham Blue Bay Sihanoukville mbukak sadawane Pantai Kemerdekaan
  • Wyndham nerusake momentum tuwuh ing wilayah Asia Pasifik
  • Sihanoukville minangka kutha ing pinggir segara sing tenang lan pelabuhan mancing ing pesisir Kamboja lan ibukutha Provinsi Sihanoukville

Wyndham Hotels & Resorts, perusahaan waralaba hotel paling gedhe ing donya lan panyedhiya layanan manajemen hotel paling gedhe kanthi luwih saka 8,900 hotel ing meh 95 negara ing enem bawana, wis mbukak hotel pertama ing Kamboja, Howard Johnson Plaza dening Wyndham Blue Bay Sihanoukville, landmark anyar ing pesisir tropis negara kasebut.

Howard Johnson dening Wyndham nerusake ekspansi ing Asia Tenggara kanthi mbukak Blue Bay Sihanoukville sawise sukses mbukak merek ing China lan Korea Selatan. Howard Johnson dening Wyndham minangka merek sing diakoni sacara global kanthi hotel ing luwih saka 320 lokasi ing telung bawana: Amerika Utara, Amerika Selatan lan Asia. Hotel kelas atas 522 kunci minangka tambahan paling anyar kanggo portofolio Wyndham Hotels & Resorts sing nduwe luwih saka 1,500 hotel ing saindenging wilayah Asia Pasifik.

"Kita seneng ngrayakake mlebu Wyndham Hotels & Resorts menyang Kamboja kanthi mbukak Howard Johnson Plaza dening Wyndham Blue Bay Sihanoukville. Ing saindenging Asia Pasifik, kita komitmen kanggo nambah portofolio ing tujuan sing luar biasa - kayata Sihanoukville - lan kita yakin manawa lokasi hotel ing pinggir pantai, uga fasilitas sing apik banget, bakal dadi salah sawijining papan sing paling disenengi kutha iki, "ujare Joon Aun Ooi, Presiden, Asia Pasifik, Wyndham Hotels & Resorts.

"Iki minangka tonggak tonggak sejarah sing hebat kanggo Wyndham lan kita ngarep-arep terus semangat terus berkembang. Liwat pipa franchise lan kontrak manajemen sing mantep ing wilayah kasebut, kita ngarepake luwih saka 100 lowongan ing Asia Tenggara ing 3-5 taun sabanjure. Iki bakal luwih ngiyatake proposisi regane kanggo anggota Wyndham Rewards uga kanggo pamilik lan mitra, "tambahnya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.