Ngilangi Berita Fiji Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Gempa bumi kuat nyerang wilayah Fiji

Pilih basa sampeyan
Gempa bumi kuat nyerang wilayah Fiji
Gempa bumi kuat nyerang wilayah Fiji
ditulis dening Harry Johnson
  • Gempa skala 6.1 sing nggegirisi wilayah Fiji
  • Gempa bumi kena pengaruh Fiji, Tonga, lan Wallis lan Futuna
  • Gempa bumi diwiwiti jam 5:30 115 mil saka Wallis lan Futuna

Gempa skala 6.1 sing kuat lan nyerang wilayah Fiji saiki. Gempa kedadeyan jam 5:30 esuk wektu lokal, adoh saka 155 km saka Wallis lan Futuna. Ora ana peringatan tsunami sing diterbitake.

Laporan Gempa Awal
Gedhene6.1
Tanggal-wektu18 Februari 2021 15:30:50 UTC 19 Februari 2021 04:30:50 cedhak pusat gempa 18 Februari 2021
Lokasi14.879S 176.741W
Ambane10 km
Distances160.4 km (99.4 mi) ESE of Alo, Wallis and Futuna 451.6 km (280.0 mi) ENE of Labasa, Fiji 548.9 km (340.3 mi) WSW of Apia, Samoa 628.3 km (389.6 mi) NE of Suva, Fiji 651.5 km (403.9 mi) W saka T? funa, Samoa Amerika
Kahanan sing durung mesthiHorisontal: 7.1 km; Vertikal 1.9 km
paramèterNph = 63; Dmin = 161.4 km; Rms = 1.05 detik; Gp = 49 °
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.