Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Ovolo Hotels ngumumake kabijakan anyar supaya mung nggunakake endhog tanpa kandhang

Sanajan wabah COVID-19, perusahaan perhotelan sing berbasis ing Hong Kong terus ningkatake kesejahteraan kewan ing rantai pasokan

Print Friendly, PDF & Email
  • Meh kabeh merek keramahtamahan utama sing mung tuku endhog tanpa kurungan
  • Industri endhog nambah produksi endhog kanthi cepet kanggo memenuhi permintaan sing saya gedhe
  • Luwih saka 30 negara nglarang panggunaan kandhang batere ing industri endhog

Hotel Ovolo sing berbasis ing Hong Kong ngumumake kabijakan anyar sing tuku mung endhog tanpa kandhang kanggo kabeh properti global, sing ana ing Hong Kong lan Australia, ing pungkasan Maret. Sanajan industri perhotelan banget kena pengaruh wabah global COVID-19, Ovolo tetep setya ningkatake keamanan pangan lan kesejahteraan kewan ing rantai pasokan kasebut. Perusahaan kasebut minangka jaringan hotel ing Hong Kong nomer papat sing wis setya nggunakake mung endhog tanpa kandhang ing saindenging jagad; gabung karo Hotel Langham, Hotel Semenanjung, lan Mandarin Oriental, sing masing-masing wis tekad nggunakake mung endhog tanpa kandhang kanthi global ing taun 2025.

"Minangka kelanjutan saka komitmen kita kanggo sumber sing berkelanjutan lan dadi sadar lingkungan lan kesehatan, Hotel Ovolo mung duwe endhog tanpa kandhang. Iki minangka langkah liyane ing arah sing bener lan cocog banget karo target taun inisiatif Taun Sayuran. Nalika maju, kita bakal terus ngupayakake cara kanggo nambah lan njupuk keputusan sing menehi pengaruh nyata lan positif ing jagad, "ujare Juan Gimenez, Manajer F & B Ovolo Hotel.

"Kita seneng karo keputusan Ovolo Hotels kanggo tuku mung tuku endhog tanpa kandhang, sing bakal mbantu nglindhungi kesejahteraan kewan lan njaga keamanan pangan," ujare Lily Tse, Manajer Program Lever Foundation, sawijining LSM sing kerja sama karo Ovolo. "Ngalih menyang endhog tanpa kandhang duweni pengaruh minimal kanggo total biaya panganan nalika njamin kualitas lan keberlanjutan sing dhuwur. Akibate, nomer perusahaan perhotelan lan panganan utama sing janji mung nggunakake endhog tanpa kandhang, wis saya gedhe, lan kita memuji Ovolo Hotel amarga gabung karo grup kasebut. Kita nyengkuyung hotel lan perusahaan panganan liyane supaya bisa ngupayakake babagan tren industri ing endhog tanpa kandhang. ”

Kanthi meh kabeh merek keramahtamahan lan atusan perusahaan panganan liyane duwe komitmen kanggo tuku endhog tanpa kandhang, industri endhog kanthi cepet nambah produksi endhog kasebut kanggo memenuhi permintaan sing saya gedhe. Nomer perhotelan internasional sing saya akeh kanthi operasi ing Hong Kong gabung karo gerakan endhog tanpa kandhang, kalebu Hotel Langham, Mandarin Oriental, Hotel Semenanjung, Four Seasons, Marriott, InterContinental, Wyndham, Hilton, Hotel Pilihan, Hyatt, lan liya-liyane .

Endhog sing diprodhuksi ing sistem "kandhang batere" nyebabake risiko keamanan panganan sing signifikan tumrap kesehatan manungsa lan nyebabake kekejeman kewan sing parah. Sawetara organisasi nglindhungi kewan, kalebu Masyarakat Hong Kong kanggo Nyegah Kekejaman marang Kewan, wis ngukum panggunaan kurungan kanggo pitik endhog amarga panandhang sing disebabake. Luwih saka 30 negara nglarang panggunaan kandhang batere ing industri endhog.

Print Friendly, PDF & Email