Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

[2021] Bandara Heathrow ngluncurake cithak biru kanggo penerbangan domestik nol

Bandara Heathrow ngluncurake cithak biru kanggo penerbangan domestik nol
Bandara Heathrow ngluncurake cithak biru kanggo penerbangan domestik nol
ditulis dening Harry Johnson

Heathrow wis sukses nggawe rong konsep pemotongan karbon kanggo Inovasi UK Flight Future Challenge

Print Friendly, PDF & Email
  • Konsep mikir ing ngarep bisa ndhukung upaya level munggah lan mbangun maneh kanthi luwih apik, ing taun Inggris dadi konferensi perubahan iklim COP26
  • Tantangan yakuwi kanggo njaga keuntungan Inggris ing bidang R&D Aeroangkasa, nyuda biaya, nyuda emisi lan nuwuhake dorongan ekonomi saka mobilitas anyar
  • Heathrow bakal kerja sama karo konsorsium lintas sektor kanggo ngerti kepiye carane nggawe konsep kasebut urip

Heathrow wis sukses nggawe loro ide sing maju kanggo Inovasi UK Flight Future Challenge. Kemenangan kasebut nyedhiyakake bandara kesempatan kanggo riset konsep anyar sing mbesuk, sing mbesuk bisa mbantu nyuda emisi, nyuda biaya lan nggawe bandara luwih efisien nalika industri bisa pulih saka pengaruh COVID-19.

Kaloro proyek sukses sing diteliti dening Heathrow sing:

  • Fly2Plan - Tujuan kanggo sinau kepiye teknologi anyar kayata infrastruktur awan lan blokade bisa nggunakake data bandara kanthi luwih efisien, nggawe model operasi desentralisasi, tangguh lan efisien kanggo ndhukung kolaborasi lintas perusahaan. Konsep iki duweni potensi kanggo mbukak kunci kesempatan kanggo pangguna anyar, nyuda biaya lan kanthi aman ngidini operator drone otonom kanthi maksimal nggunakake ruang udara Inggris.
  • Proyek NAPKIN - Sing tegese Jaringan Pengetahuan lan Inovasi Propusi Penerbangan Anyar, bakal nggawe cithak biru sing bisa digunakake kanggo mbantu nggawe penerbangan karbon nol dadi kasunyatan ing saindenging Inggris. Gagasan iki bisa nambah konektivitas domestik lan posisi Inggris dadi pimpinan dunia penerbangan mabur.

Kaloro proyek kasebut sejajar karo ambisi utama Perdana Menteri. Panganggone ruang udara sing efisien iku penting banget kanggo nyipta kesempatan dagang sing dibutuhake kanggo nggawe Global Britain dadi kasunyatan. Drone otonom lan penerbangan regional nol nol bisa nyengkuyung ambisi kanggo level munggah ing saben pojok negara kasebut kanthi ngubungake luwih akeh wilayah UK menyang pertumbuhan global, kabeh nalika komitmen karo industri kanggo nggawe luwih apik.

Tantangan Penerbangan Masa Depan, sing dibiayai liwat hibah pamrentah £ 125 yuta, duwe telung tujuan utama, njaga keuntungan Inggris ing riset lan pengembangan aerospace, nyuda emisi penerbangan lan nggawe peluang ekonomi saka mobilitas udara anyar.

Kaloro proyek Heathrow wis maju ing tahap tantangan iki amarga bisa nuduhake potensial kanggo ngetrapake telung aspek kasebut.

Heathrow miwiti panelitian wiwitan babagan konsep-konsep kasebut, sing bakal ditindakake nganti wiwitan taun 2022. Tahap sabanjure bakal nuduhake demonstrasi nyata konsep sing ditindakake kanthi tujuan jangka panjang adopsi sing luwih akeh ing saindenging penerbangan industri Bandara hub kerja sama karo sawetara klompok ing pirang-pirang sektor kanggo tantangan iki kalebu Oxford University, Cranfield University, Kings College London, NATS, SITA, Rolls Royce, University of Southampton, Deloitte, UCL, London City Airport lan Highlands lan Bandara Kepulauan.

Tantangan kasebut nggabungake para pimpinan penerbangan, akademisi lan UKM lan industri teknologi kanggo riset panggunaan pesawat terbang, mobilitas udara, manajemen lalu lintas udara uga inovasi prasarana.

Riset iki, sing diwiwiti ing taun sing arep ditindakake Inggris minangka Konferensi Perubahan Iklim COP26, mung minangka salah sawijining conto saka pekerjaan sing ditindakake Heathrow kanggo decarbonise aviation, saéngga tuwuhing penumpang luwih akeh nalika ndhukung target keberlanjutan. Bandara kasebut minangka salah sawijining bisnis pisanan sing mlebu ing Terra Carta, Inisiatif Pasar Berkelanjutan digawe dening HRH, The Prince of Wales. Heathrow uga ana ing dewan bisnis Build Back Better, inisiatif sing diluncurake dening Boris Johnson kanggo mbukak investasi, ningkatake gawean lan ningkatake kabeh Inggris. Bandara hub kasebut kepengin ngarahake revolusi ijo penerbangan, kanthi dadi pusat global kanggo kemajuan teknologi lan nyengkuyung panggunaan lan produksi Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan, alternatif sing resik kanggo bahan bakar fosil tradisional.

CEO Heathrow, John Holland-Kaye ujar: "Heathrow mesthi dadi testbed kanggo teknologi ijo sing bubar lemah. Konsep kasebut luwih maju tinimbang sadurunge, kanthi potensial ngowahi peran sing ditindakake penerbangan ing ekonomi Inggris. Tantangan Penerbangan Masa Depan teka ing wektu kritis kanggo negara lan industri kita. Kita bangga bisa maju karo inisiatif sing ngganggu iki ing UK sing dadi tuan rumah COP26 lan industri kita bakal luwih maju, amarga kita bisa pulih saka dampak sing parah saka pandemi iki. "

Menteri Bisnis, Paul Scully, ujar: "Kita nandur modal ing proyek sing ambisius, kaya pengembangan rancangan Heathrow kanggo lelungan udara regional nol-karbon, kanggo njamin industri penerbangan menang teknologi paling anyar.

"Riset pionir sing didhukung karo dana pamrentah bakal mbantu Inggris mbangun sing luwih ijo saka pandemi kasebut, tetep dadi prioritas riset lan pangembangan aerospace, lan nduduhake kepemimpinan global ing revolusi penerbangan sabanjure. Aku ngarep-arep bisa ndeleng proposal kaya ngono. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.