24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Maladewa News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

[2021] Maladewa nyathet luwih saka 100,000 wong sing teka turis ing taun 2021

Maladewa nyathet luwih saka 100,000 wong sing teka turis ing taun 2021
Maladewa nyathet luwih saka 100,000 wong sing teka turis ing taun 2021
ditulis dening Harry Johnson

Saiki, pasar sumber utama Maladewa kanggo para turis teka yaiku Rusia, banjur India

Print Friendly, PDF & Email
  • Tanggal 17 Februari 2021, ana 147,744 turis sing kacathet ing Maladewa
  • Tanggal 1 Februari 2021, Maladewa miwiti administrasi vaksin COVID-19
  • Saiki, ana luwih saka 140 resort lan luwih saka 330 wisma ing Maladewa, uga luwih saka 135 liveaboard lan 11 hotel

Maladewa wis nyathet luwih saka 100,000 wisatawan sing teka ing tujuan Samudra Hindia ing taun 2021, sajrone wulan kasebut uga ngluncurake vaksinasi COVID-19 ing negara kasebut. 

Tanggal 17 Februari 2021, ana total 147,744 turis sing kacathet ing Maladewa, lan miturut Menteri Pariwisata, 29,591 wong sing teka kasebut kedadeyan antara 1 - 10 Februari. Saiki, pasar sumber utama kanggo para turis teka yaiku Rusia, banjur India. Pasar utama liyane kalebu Prancis, Jerman, Kazakhstan, Romania, Ukraina, Uni Emirat Arab, Inggris lan Amerika Serikat.

Ing wulan sing padha, tanggal 1 Februari 2021, Maladewa miwiti administrasi vaksin COVID-19. Presiden Ibrahim Mohamed Solih lan Wanita Pertama Fazna Ahmed minangka loro sing pertama sing nampa dosis vaksin, bebarengan karo pejabat pamrentah liyane, lan buruh ngarep. Vaksin kasebut diwenehake ing upacara khusus sing dianakake ing Malé Social Center, ngluncurake vaksinasi COVID-19 ing Maladewa. Vaksin wiwitane bakal diwenehake ing Malé City, Addu City lan Kulhudhuffushi.

Presiden Ibrahim Solih nerangake manawa pamrentah tujuane nyedhiyakake vaksinasi COVID-19 gratis kanggo kabeh warga lan penduduk Maladewa ing sawetara wulan mbesuk lan negesake pentinge tanggung jawab individu lan ati-ati sanajan wektu pangarep-arep kasebut.

Ing tanggal 10 Februari 2021, 20,161 wong wis divaksinasi ing Maladewa, kanthi proses kasebut tetep waspada. Menteri Pariwisata uga ngluncurake inisiatif kanggo vaksinasi para pekerja ing sektor pariwisata kanggo nggawe skenario sing luwih aman kanggo industri kasebut. Menteri Pariwisata, Dr Abdulla Mausoom, negesake manawa pengaturan vaksinasi bakal digawe ing resort kanggo kenyamanan karyawan resort lan nambahake manawa tim vaksinasi bakal lelungan menyang resort sing luwih gedhe ing wulan ngarep.

Inisiatif penggerak vaksinasi yakuwi nggawa pangarep-arep kanggo warga lokal, uga njamin keamanan para plancongan supaya bisa nindakake pariwisata menyang papan sing dituju, bebarengan karo langkah-langkah kesehatan lan keamanan saiki.

Saiki, ana luwih saka 140 resor lan luwih saka 330 wisma ing Maldives, uga luwih saka 135 liveaboard lan 11 hotel. Ana 27 maskapai penerbangan sing nyambung Maladewa menyang saindenging jagad iki saiki. Nalika ora ana karantina wajib kanggo rawuh, kabeh turis kudu ngisi formulir deklarasi kesehatan online sajrone 24 jam sadurunge budhal lan ngirim asil tes PCR COVID-19 negatif, ditindakake maksimal 96 jam sadurunge budhal menyang Maladewa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.