Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Mexico Breaking News News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Aloft Tulum debut ing swarga bohemia Meksiko

Aloft Tulum Debut ing Meksiko Bohemian Paradise
Aloft Tulum Debut ing Meksiko Bohemian Paradise
ditulis dening Harry Johnson

Hotel papat lantai kasebut minangka properti pertama ing Marriott International ing Tulum, Quintana Roo

Print Friendly, PDF & Email
  • Hotel gaya urip sing terjangkau anyar bakal dikelola dening Highgate
  • Opening hotel minangka tandha mlebu era anyar layanan kelas internasional kanthi hotel pertama sing tujuane internasional
  • Aloft Tulum dununge adoh banget ing lokasi sing apik ing Coba Avenue

Aloft Tulum, hotel anyar sing apik lan apik banget sing dikelola dening Highgate, saiki mbukak ing distrik pusat kutha Tulum sing dikarepake lan pantai pasir putih.

Hotel papat lantai iki nduweni 140 kamar lan suite gaya loteng, lan Situs jenengproperti pertama sing debut ing Tulum, Quintana Roo.

"Sawise ngenteni banget, kita seneng banget bisa nampani para pengunjung ing Aloft Tulum," ujare Manajer Umum hotel kasebut Sergio Parra. "Iki minangka pilihan sing cocog kanggo para wisatawan lan nomad digital sing ngupayakake pilihan hotel butik sing luwih terjangkau kanthi sentuhan mewah. Ora ngerteni, kita ngrayakake pirang-pirang pertamanya kalebu dadi properti pertama ing Marriott International lan hotel merek internasional sing mlebu Tulum. "

Aloft Tulum dununge adoh banget ing lokasi sing apik ing Coba Avenue sing bisa mlaku-mlaku utawa drive adoh menyang masakan sing diakoni internasional, blanja lokal lan kegiatan rekreasi. Objek wisata sing cedhak kalebu Playa Paraíso, salah sawijining pantai paling apik ing Meksiko, Reruntuhan Tulum Mayan, lan taman banyu Xel-Há sing menang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.