Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Berita Breaking Slovenia Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Bangkrut Adria Airways mandhegani Star Alliance

Bangkrut Adria Airways mandhegani Star Alliance
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pembawa bendera Slovenia, Adria Airways, bermarkas ing Ljubljana, wis mandheg dadi anggota star Alliance efektif 02 Oktober 2019.

Keberangkatan Adria Airways saka Star Alliance nyusul perkembangan bangkrut perusahaan pungkasan lan mandhek kanggo kabeh operasi penerbangan ing 30 September.

Iki minangka pangembangan sing disesalkan sawise 15 taun dadi anggota Adria Airways ing Star Alliance.

Anggota Star Alliance Lufthansa, Brussels Airlines lan SWISS ngumumake rute lan frekuensi tambahan menyang Ljubljana.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov