Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Cruising Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Presiden Karnaval Cruise Line milih Ketua Nasional Perjalanan AS

Presiden Karnaval Cruise Line milih Ketua Nasional Perjalanan AS
Presiden Karnaval Cruise Line milih Ketua Nasional Perjalanan AS
ditulis dening Harry Johnson

US Travel nyambut Presiden Karnaval Cruise Line Christine Duffy minangka Ketua Nasional

Print Friendly, PDF & Email
  • US Travel nampani Christine Duffy minangka Ketua Nasional
  • Ora ana wektu sing luwih kritis kanggo industri lelungan supaya bisa nggabungake efek pangowahan lan pemulihan finansial
  • Duffy nggenteni Presiden lan CEO Destination DC, Elliott L. Ferguson, II, sing dadi ketua wis rampung

Asosiasi Plancongan AS dina Jumuah ngumumake pemilihan Christine Duffy, presiden Carnival Cruise Line, minangka ketua nasional sing anyar. Duffy, sing paling anyar dadi dewan wakil ketua pisanan, bakal dadi ketua panitia eksekutif lan dewan sing makili macem-macem bagean saka sektor bisnis lelungan.

"We seneng banget welcome Christine minangka ketua nasional US Travel, ora mung kanggo pengalaman jero ngoperasikake bisnis lelungan sing sukses, nanging uga kanggo bakat lan kepinteran sing bakal ditindakake kanggo mbantu mulihake salah sawijining sektor industri paling gedhe ing Amerika sawise kerugian sing ana gandhengane kanthi pandemi global, "ujare Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow.

Dow nambahake: "Dewan ngapresiasi pandhuan Christine ing wektu sing penting iki nalika kita ngluncurake kabijakan lan program kanggo nylametake lelungan menyang AS"

Minangka ketua nasional US Travel, Duffy bakal nuntun upaya dewan lan asosiasi kanggo:

  • Ngembangake keterlibatan karo bisnis lan organisasi kanggo ndorong inisiatif pembelaan lan mbentuk masa depan lelungan;
  • Nggabungake industri kanthi siji swara kanggo ngandhani pendapat lan tumindak pimpinan sing dipilih;
  • Prioritas prioritas fokus ing pemulihan lan pembangunan industri perjalanan AS; lan
  • Ndidik lan menehi informasi babagan pihak sing duwe kepentingan lelungan

"Ora ana wektu sing luwih kritis kanggo industri lelungan supaya bisa nggabungake efek pangowahan lan pemulihan finansial. Yen ora ana apa-apa, taun kepungkur wis nuduhake kekuwatan ekonomi sektor lelungan, uga afinitas sing dimiliki Amerika kanggo sosial, intelektual, istirahat lan mupangat lelungan sing nyenengake, "ujare Duffy. "Aku ngarep-arep bisa kerja bareng para pimpinan industri pariwisata lan pariwisata kanggo nampilake dalan menyang level sukses anyar."

Duffy gabung karo Carnival Cruise Line, merek unggulan pimpinan industri pelayaran global adhedhasar Miami, Carnival Corp., ing taun 2015 sawise dadi presiden lan CEO Asosiasi Internasional Cruise Lines (CLIA). Dheweke uga dadi presiden lan CEO saka Maritz Travel Company. Minangka presiden Karnaval Cruise Line, Duffy ngawasi perusahaan sing numpak armada 24 kapal, saben taun dadi tuan rumah udakara enem yuta tamu lan nggunakake luwih saka 43,000 wong saka 110 negara ing saindenging jagad. Duffy minangka wanita pertama sing dadi presiden Carnival Cruise Line.

Duffy lenggah ing direksi perusahaan Aimbridge Hospitality, pimpinan global layanan manajemen hotel, lan Herschend Family Entertainment, operator pamilik kulawarga paling gedhe ing negara kasebut, kalebu Dollywood lan Silver Dollar City Branson. Dheweke lenggah ing Papan Penasihat Profesional Rumah Sakit Penelitian Anak-anak St. Jude, sing Karnaval Cruise Line minangka mitra perayaan resmi. Duffy uga dadi anggota Komite 200, organisasi pimpinan bisnis wanita paling sukses ing donya sing ndhukung, ngrayakake lan ningkatake kepemimpinan wanita. Dheweke bubar ditunjuk dening Women Leading Travel & Hospitality minangka salah sawijining wanita paling utama ing lelungan lan keramahan.

Saliyane Duffy, US Travel nginstal posisi pejabat dewan liyane:

  • Wakil Kursi:
    • Julie Coker, presiden & CEO, Otoritas Pariwisata San Diego;
    • Fred Dixon, presiden & CEO, NYC & Perusahaan;
    • Sharon Siskie, SVP, strategi komersial - Pengalaman Tandatangan Disney, Disney;
  • Bendahara Stephen Revetria, presiden, Perusahaan Raksasa, Raksasa San Francisco; lan
  • Sekretaris Michael Dominguez, presiden & CEO, Hotel Mewah Associated International.

Duffy nggenteni Presiden lan CEO Destination DC, Elliott L. Ferguson, II, sing dadi ketua wis rampung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.