Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Ukraina News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ukraina International Airlines miwiti wiwitan penerbangan maneh

Pilih basa sampeyan
Ukraina International Airlines miwiti wiwitan penerbangan maneh
Ukraina International Airlines miwiti wiwitan penerbangan maneh
ditulis dening Harry Johnson

UIA mulihake sawetara penerbangan sing dibatalake amarga watesan karantina lan nambah jumlah frekuensi ing rute sing paling populer

Print Friendly, PDF & Email
  • UIA bakal miwiti mbentuk jaringan kanthi alon-alon tanggal 1 Maret
  • UIA kanggo mulihake sawetara penerbangan sing dibatalake amarga watesan karantina
  • UIA bakal nambah jumlah frekuensi menyang tujuan sing paling populer

Ukraina International Airlines (UIA) ngumumake manawa bakal miwiti mbentuk maneh jaringan kasebut ing tanggal 1 Maret, khususe, mulihake pirang-pirang penerbangan sing dibatalake amarga watesan karantina lan nambah jumlah frekuensi menyang tujuan sing paling populer.

Utamane, wiwit awal Maret 2021, maskapai kasebut nerusake penerbangan saka Kyiv menyang Geneva lan Prague.

Penerbangan saka Kyiv menyang Larnaca, Vilnius, Barcelona lan Chisinau bakal dioperasikake ing pungkasan Maret.

Penerbangan antara Odesa lan Istanbul uga bakal dipulihake.

Tambah frekuensi bakal kedadeyan ing antarane Kyiv lan Dubai (nganti 6 penerbangan saben minggu). Wiwit wulan Mei 2021, frekuensi bakal nambah ing antarane Ukraina lan Istanbul (nganti 21 frekuensi saben minggu).

Kajaba iku, UIA bakal mbukak penerbangan ing rute kaya ing ngisor iki:

  • Kyiv (KBP) - Delhi (DEL) - Kyiv (KBP) - 25.02, 05.03, 13.03, 18.03
  • Kyiv (KBP) - Tashkent (TAS) - Kyiv (KBP) - 28.02, 10.03, 21.03, 31.03, bali menyang dina sabanjure.

Ing wulan Maret, maskapai iki bakal nambah frekuensi penerbangan saben dina (7 kali seminggu) ing rute ing ngisor iki:

  • Kyiv (KBP) - Amsterdam (AMS) - Kyiv (KBP)
  • Kyiv (KBP) - Paris (CDG) - Kyiv (KBP)
  • Kyiv (KBP) - Milan (MXP) - Kyiv (KBP)
  • Kyiv (KBP) - Tbilisi (TBS) - Kyiv (KBP)
  • Kyiv (KBP) - Yerevan (EVN) - Kyiv (KBP)
  • Kyiv (KBP) - Tel Aviv (TLV) - Kyiv (KBP) - (11 frekuensi kanthi wiwitan navigasi musim panas. Wiwit wulan Mei, 14 penerbangan saben minggu).
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.