Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Sampanye kanggo Kabeh Wong iku Stimulus COVID Sampeyan

Pendhiri Minggu Champagne New York ,, Blaine Ashley, diwawancarai karo Dr. Elinor Garely, ing endi diskusi fokus ing babagan kenapa Champagne pancen padha karo kabutuhane saiki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Apa mbukak botol Champagne mbantu kita ngliwati dalan sing atos, lumpy, gojlok, lan ora rata sing diarani COVID-19?
  2. Akeh konsumen sing ngrasakake nyenengake sajrone taun ing meja kulawarga bebarengan karo nedha bengi ayam goreng lan kentang goreng.
  3. Pungkasan taun 2020, Washington, DC, pengecer sing adol luwih akeh champagne sawise kemenangan Biden / Harris tinimbang gabungan rong perayaan Taun Baru sadurunge.

Wiwit awal taun 2020, jagad iki kaya sing wis dingerteni, urip, dialami lan asring - malah disenengi… wis diowahi. Penggantian kasebut durung diwenehake dening para desainer busana bakat, seniman, musisi, koki, utawa arsitek. Pangowahan kasebut digawe dening mantan presiden, birokrat pamrentahan jagad, lan eksekutif perusahaan sing, ora bisa diarep-arep, bisa nglirwakake ilmu pengetahuan ing kapercayan yen RULE politik.

Kaya dewa-dewa otokratis lan demi, tiran korporat, lan pimpinan liyane sing salah pituduh sadurunge, sejarah menehi sekareping pangarep-arep. Nalika wektu sing kepungkur lan masa depan jangka pendek katon surem, pencerahan bakal menang ... yen kita bisa urip cukup dawa!

Dadi - kepiye cara ngliwati dalan sing atos, lumpy, gojlok, lan ora rata ing ngarep? Kita mbukak botol Champagne lan ndeleng gelembung kanthi yakin manawa ana wong liya sing bisa nggayuh perang lan penyakit, kekarepan lan sengit, lan kita cukup angel lan cukup tahan kanggo ngatasi COVID-19.

Wangsulane Champagne

Sampanye Blaine 2

Sadurunge 2020, konsumsi Sampanye wis tambah karo ekspor menyang AS sing saya tambah luwih saka 5 yuta botol antara 2015 lan 2019 (Champagne Comite) lan pangsa pasar Champagne wis nambah 3.51 persen wiwit 2016 (Drizly).

Sayange, petani anggur lan produsen anggur ing Champagne, Prancis, uga karo saindenging jagad, kena pengaruh negatif saka pandemi iki. Wiwit wulan April 2020, pasar Champagne mudhun 1/3, padha karo udakara $ 2 milyar lan padha karo 100 yuta botol Champagne - ditinggalake ing inventaris… durung didol.

Iki dudu kaping pisanan konsumen nolak Champagne. Ing taun 2009, ana penurunan ekspor 28 persen, lan sajrone Depresi Gedhe, meh satus kepungkur, Champagne dudu minuman pilihan. Kanthi tembung liya, penurunan taun 2020 wis mbebayani banget nanging ora kaget.

Tantangan Ngadhepi Sampanye

Sampanye Blaine 3

Pemasaran tanggung jawab

Masalahe ora ana amarga produke nanging fokus pemasarane. Sampanye dipadhakake karo klompok wong sing seneng, ngrayakake wiwitane urip (lair anyar), kerja anyar (utawa promosi), pesta utawa ulang taun, menang lotre, utawa ngrampungake maraton. Kabeh kegiatan sing sadurunge normal saiki nyedhiyakake lingkungan sing sampurna kanggo panyebaran COVID-19 sing cepet lan tanpa henti, mula diselehake ing sisih ndhuwur dhaptar NO GO. Ing California Kidul, meh 60 persen penjualan Champagne digandhengake karo perayaan. Nalika pandemi kasebut nyerang, penjualan mudhun mudhun nganti 30 persen. Sajrone lockdown Eropa, penjualan sampanye mudhun udakara 75 persen.

Sampanye asring dadi pilihan minuman kanggo penumpang sing lungguh ing kursi kelas kapisan lan bisnis ing maskapai. COVID-19 wis ngilangi panedhaan sing elegan, multi-kursus, lan layanan pribadi sing anget sadurunge dadi ciri khas para operator kayata Singapore Airlines Ltd. lan Cathy Pacific Airways Ltd. Fokus maskapai saiki yaiku safety lan sanitasi, menehi tutup wajah lan sanitizer tangan lan ora Sampanye

Taun Katelu Pemanasan Global

Wilayah Champagne ngalami 3 musim panas sing anget. Pemanasan global ngowahi iklim, nggawe jadwal lan tantangan anyar kanggo para profesional industri anggur. Saka Januari nganti Juni, suhu ngluwihi rata-rata sing kacathet. Kembang awal lan kobongan anggur saka srengenge nalika wulan Agustus ngowahi fisiologi anggur. Anggur dijupuk awal banget ing taun 2020 (17 Agustus) ing wilayah Aube.

Sampeyan bisa uga kudu luwih awal kanggo nemtokake manawa taun 2020 bakal taun lawas, nanging para ahli nemtokake ana kemungkinan serius yen bakal apik banget amarga ana keseimbangan antara kedewasaan aromatik, kaasaman, lan gula.

Anggit Pandemi

Petani lan produsen anggur sampanye wis biasa ngatasi geger iklim, lemah, lan kewan omo sing ngepung anggur, godhong, lan anggur; Nanging, virus virus sing nyerang karyawan lan pabrik anggur wis dadi tantangan sing ora bisa dienggo. Krisis kesehatan mbutuhake tampilan anyar babagan produk, produksi, distribusi, lan konsumsi, nuntut reorganisasi logistik sing biasane. 

Aturan Komite Sampanye

Iki Komite Champagne, makili 16,000 vintner ing wilayah Champagne Prancis sing nggawe aturan kanggo produsen anggur. Langkah kapisan kanggo nglindhungi karyawan lan banjur nglatih banjur tindakake tata cara kebersihan. Langkah sabanjure yaiku menehi watesan jumlah anggur sing bisa dipanen kanthi tujuan rega pendukung. Babagan crita sing nyenengake yaiku anggur sing akeh banget sing rusak utawa didol menyang distileri kanthi rega diskon. Panitia nemtokake manawa para peternak diidini bebarengan nglumpukake 8000 kilogram anggur saben hektar kanggo musim iki, utawa setara karo 230 yuta botol kanggo kabeh wilayah sing kurang saka 21 persen tinimbang jumlah sing diidini ing 2019.

Bantuan saka Pamrentah Prancis

Omah Sampanye duwe inventaris lan sumber daya finansial liyane; nanging, anggur lan lahan ora cair, mula ora kasedhiya kanggo mbayar kreditur. Pabrik anggur Champagne wis bisa ngakses pret garanti par l'Etat (PGE) kanthi utang sing dijamin karo pamrentah sing duwe bunga murah nganti 3 wulan saka omzet 2019 kanthi syarat pambayaran sing gampang ditindakake nganti taun 2022.

Ing wiwitan pandemi, wong sing utang mula ora mbayar nalika dodolan saya goyah. PGE bisa mbayari utang kanthi tepat wektu, uga gaji pegawai. Pamrentah uga mbayar staf sing jabatane redundes liwat chomage partiel (karyawan sing kena pengaruh kelangan upah dibayar karo majikan). Liwat sistem kasebut, karyawan kasebut terus nampa 85 persen gajihe sanajan dheweke durung bisa kerja. Bantuan pemerintah liyane - fonds de solidarite - mbantu perusahaan supaya tetep ngombe luwih saka banyu. Ing kahanan tartamtu, pamrentah ngilangi biaya sosial lan / utawa pajak kanggo wektu tartamtu nalika omzet wis dikurangi kanthi serius. Program-program kasebut nyegah masalah insolvensi lan bisa uga nyegah likuidasi utawa konsolidasi luwih lanjut.

Pemain Utama

Bakal luwih entheng yen mlebu toko anggur utawa dialog karo pelayan lan mung njaluk gelas Sampanye! Kaya produk mewah liyane, merek uga penting karo produk. Pimpinan merek Champagne diwiwiti karo skor Moet, lan skor Moet Hennessy ing ndhuwur dhaptar Sampanye minangka divisi saka LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy) sing duwe 6 merek Champagne apik kalebu Veuve Clicquot, Moet & Chandon, lan Dom Perigon. Moet & Chandon minangka omah Sampanye paling gedhe sing adol 64.7 yuta botol ing taun 2019 kanthi rega udakara udakara $ 42 saben botol. Kabeh merek Moet Hennessy nyedhiyakake arus penghasilan saben taun kanggo LVMH 2.21 milyar euro, kanthi nggunakake 2485 wong.

Vranken-Pommery Monopole minangka klompok Champagne paling gedhe nomer loro lan duwe limang merek Champagne kalebu Vranken, Demoiselle, Charles Lafitte 183, Pommery, lan Heidsieck & Co sing ngasilake penghasilan 218.8 yuta euro. Perusahaan iki ngatur lahan 2600 hektar (sing paling gedhe ing Eropa) nyebar ing 4 kebon anggur ing Champagne, Provence, Camargue, lan Douro.

Omah Champagne Nicolas Feuillate ngasilake penghasilan 211.9 yuta euro lan diterusake dening Lauren Perrier kanthi 206.2 yuta euro. Piper Heidsieck (Copagnie Champenoise PH-CS) ngasilake penghasilan tahunan 109.2 yuta euro. Omah Champagne paling tuwa, Gosset, ngasilake penghasilan tahunan 23.7 yuta euro (BoldData.com).

Strategi Anyar

Miturut Michelle DeFeo, presiden Laurent-Perrier AS, umume Champagne dituku kanggo perayaan preinan; Nanging, luwih akeh konsumen sing seneng nyenengake ing taun iki. Amarga pasangan Champagne pancen apik banget kanggo panganan, mula wis diwiwiti ing tabel kulawarga lan nedha bengi ayam goreng lan kentang goreng miturut Philippe Andre, duta besar AS kanggo Champagne Charles Heidsieck. Moet Imperial Brut minangka kanca sushi sing sampurna.

Penjualan sampanye katon munggah pangkat ing AS ing pungkasan taun 2020 sawise pemilihan presiden. Pengecer ing Washington, DC, adol luwih akeh sampanye sawise acara kasebut dibandhingake karo rong perayaan Malam Taun Baru sing digabungake nalika para pemilih ngrayakake kemenangan Biden / Harris. Malah ing Brooklyn, NY, ana Champagne tuku panganan, lan pedagang anggur lokal nemtokake manawa adol anggur sparkling luwih 600 persen sawise pemilihan tinimbang minggu sadurunge lan pungkasane adol kabeh inventaris.

Pamilik toko anggur ritel nglatih staf latihan adhedhasar riset Champagne sing nemokake alasan utama penjualan Champagne nalika tuku yaiku rekomendasi saka pengecer; mulane, pelatihan staf sales bakal fokus ing rekomendasi kanggo botol Sampanye sing luwih dhuwur.

Sampanye dipanggonke kanggo entuk maneh pangsa pasar lan adol 300 yuta botol pungkasane taun 2021 utawa 2022.

Apa Kabutuhan Dunia Saiki     

Sampanye Blaine 4
Blaine Ashley, Pendhiri, Minggu Champagne New York; Fizz iku femal

klik kanggo ngrungokake podcast

Wiwit taun 2013, Blaine Ashley wis dadi bagean penting ing industri Champagne lan tanggung jawab pribadi kanggo nyorot produk kasebut liwat acara kreatif, profil dhuwur sing ningkatake kesadaran babagan perdagangan, media, lan pasar konsumen ing sektor anggur penting iki. Ing taun 2018, Ashley ngluncurake The Fizz is Female, seri program lan acara sing ngrameke wanita sing memimpin industri anggur sing apik. Ngelingi pentinge Ashley kanggo industri anggur sing apik, majalah Wine Enthusiast milih dheweke The Champagne Queen lan kalebu dheweke dadi 40 ing 40 Tastemaker (2016).

Ashley lair ing Honolulu, Hawaii, miwiti karir pemasaran kanthi mode Modern Magazine lan Haute Living. Ing taun 2010, dheweke pindhah menyang New York lan miwiti kolom bulanan dhewe, Sipped 'n Scene, diterbitake ing Tasting Panel and Destinations Travel.

Tanggal 19 Februari 2021, Ashley diwawancarai karo Dr. Elinor Garely, ing WorldTourismNetwork ing endi diskusi fokus ing kenapa Champagne persis kaya sing dibutuhake ing donya saiki.

© Dr. Elinor Garely. Artikel hak cipta iki, kalebu foto, bisa uga ora diterbitake maneh tanpa idin tinulis saka penulis.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email