Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Breaking Guam News Filipina Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Biro Pengunjung Guam ngupayakake perwakilan pemasaran tujuan pariwisata ing Filipina

guam-cemara
Biro Pengunjung Guam
ditulis dening editor

Biro Pengunjung Guam (GVB), perusahaan keanggotaan non-saham, nirlaba, wis ngetokake Permintaan Proposal ("RFP") njaluk usulan saka perusahaan pemasaran sing wis mantep kanggo tumindak minangka GVB LAYANAN MARKETING PESAWAT TOURISME LAYANAN FILIPIN ngewangi GVB kanggo promosi pariwisata Guam lan entuk tujuan kedatangan pengunjung ing Filipina.

Paket RFP uga bisa diunduh kanthi gratis Situs web GVB utawa dipikolehi (ing format USB) ing Kantor GVB, 401 Pale San Vitores Road, Tumon, Guam, 8:00 AM - 5:00 PM, Senen - Jumuah, ora kalebu preinan Guam. Ragad $ 25.00 sing ora bisa dibalekake dibutuhake kanggo saben paket sing dijupuk ing kantor GVB sing dibayar kanthi dhuwit US $, transfer bank utawa kertu kredit utama (Visa, MasterCard, Discover, JCB).

Yen ana pitakon, kudu ditulis kanthi tinulis marang Presiden lan CEO, sing bisa diluncurake ing kantor GVB; dikirim email menyang [email dilindhungi]; utawa dikirim liwat fax menyang 671-646-8861 miturut timeline sing diwenehake ing RFP.

GVB kanthi iki menehi notifikasi marang kabeh pihak sing nawakake manawa negesake manawa perusahaan usaha minoritas bakal entuk kesempatan lengkap kanggo menehi tanggepan marang panjaluk proposal kasebut lan ora bakal didiskriminasi kanthi alesan balapan, warna utawa asal nasional kanggo menehi penghargaan.

GVB duwe hak kanggo nolak utawa kabeh usulan, ngilangi cacat apa wae ing proposal kasebut, utawa mbatalake panjaluk iki miturut undang-undang kanggo kepentingan biro kasebut. Kontak langsung utawa ora langsung karo Manajemen GVB utawa Staff, Anggota Dewan, utawa wong sing melu proses pemilihan dilarang.

Yen sampeyan kepengin ngirim proposal, waca tanggal pungkasan pangiriman paling ora jam 5:00 sore (Waktu Standar Chamorro), Senin, 28 Oktober 2019.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.