Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

United Airlines on Fire: Denver-Honolulu UA328

EusvpR4UcAMoWvH
EusvpR4UcAMoWvH
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mesin wis kobong. Penumpang ing UA 328 lungguh ing sisih tengen Boeing 777 nonton kanthi medeni mesin sisih tengen pesawat kasebut ambruk lan ambruk nalika lagi nyoba nambah dhuwur lan nyepetake ing Denver nalika mangkat menyang Honolulu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. UA 328 ing alangan. Mesin sisih tengen wis murub lan pecah
  2. Bagian mesin Boeing 777 nyebar nganti pirang-pirang mil ing Broomfield, Colorado cedhak Bandara O'Hare Chicago
  3. Penerbangan Denver-Honolulu cekak, pilot nganggep pahlawan sing bisa nampa pesawat lumpuh iki kanthi aman ing Denver.

United Airlines Pilot iki dadi pahlawan. Para ahli ngarani ajaib mung keajaiban, yen ana bencana penerbangan utama sing diindhari saiki, sawise pesawat United Airlines UA 328 bali menyang Bandara Internasional Denver lan ndharat kanthi aman.

Jeblugan kaya swara jeblugan bubar, nanging UA328, pesawat Boeing 777, sawise ngeculake puing-puing bisa muter pesawat lumpuh lan bali kanthi mesin tangan kiwa menyang Bandara Internasional Denver kanthi siji mesin.

Penumpang padha tondho ing landasan pacu lan akeh sing durung ngerti kepiye kecepetane bencana.

"Michelle tweets: Mesin Penerbangan 328 United kabakar. Wong tuwaku ing pesawat iki pancen ora apa-apa! ”

United Airlines Boeing 777-200 (N772UA dibangun taun 1994) ngalami kegagalan serius mesin # 2 (mesin kanan) sawise lepas landas ing Bandara Intl Denver (KDEN), CO ing pesawat UA328 menyang Honolulu.

Sawetara bagean mesin gedhe tiba ing lingkungan Broomfield, Colorado. Ora ana laporan kerusakan nanging saiki ora ana cilaka.

UA 328 minangka penerbangan nonstop lan mangkat saka Denver dina iki kanggo penerbangan non stop menyang Honolulu, Hawaii

"Ana saksi mata ujar: Aku ana ing Davidson Mesa nalika aku krungu kaya swara sonic. Yaiku jet gedhe sing mlebu awan sing asor. Miwiti mudhun lan muter kiwa. Aku nganggep wis bali menyang Denver. Yen boom kasebut teka saka salah sawijining mesin. Aku seneng kabeh wis aman. ”

"Pendhudhuk ing Broomfield ngandhani media lokal. Aku weruh udan logam. "

Bagéan maskapai wis sumebar pirang-pirang mil lan kejiret ing wit lan lapangan ngarep. Pertama responden marang warga supaya ora tutul apa-apa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.