24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Amerika Serikat nggegirisi Kedutaan Besar anyar ing Nassau, Bahama

Departemen Luar Negeri ngeculake Kedutaan Besar AS sing anyar ing Nassau, Bahama
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing tampilan persahabatan sing tetep lan negesake pentinge hubungan bilateral antarane Amerika Serikat lan Bahama, Perdana Menteri Hubert Minnis, Menteri Luar Negeri Darren Henfield, Chargé d'Affaires Stephanie Bowers, Direktur Biro Operasi Bangunan Luar Negeri (OBO) Addison D. "Tad" Davis IV, lan Kamar Dagang Amerika ing Nassau, uga Pejabat Bahamian lan AS, saiki bubar ing kampus Kedutaan Besar AS anyar ing Nassau, Bahama.

Ing perayaan groundbreaking kasebut, Kedutaan Besar AS lan Kamar Dagang Amerika ing Nassau dadi tuan rumah resepsi gabungan kanthi tema: "Bahama Dibukak kanggo Bisnis." Resepsi kasebut nambahake dhukungan saka Presiden Trump kanggo wong-wong Bahamia nalika Hurricane Dorian, badai paling kuat sing direkam nganti tekan ing Bahama.

Kedutaan Besar AS sing anyar bakal nyedhiyakake platform diplomasi sing aman, modern, berkelanjutan, lan tangguh. Iki minangka permata penting ing makutha revitalisasi kutha Nassau. Iki uga bakal makaryakke udakara 160 buruh lokal ing puncak kegiatan konstruksi.

Ennead Arsitek New York, New York minangka arsitek desain kanggo proyek kasebut lan Arsitektur Integrus Spokane, Washington minangka arsitek rekor. Konstruksi Caddell Montgomery, Alabama, minangka kontraktor konstruksi. Proyek kasebut dijangka rampung ing taun 2023.

Wiwit diwiwiti Program Konstruksi Keamanan Modal ing taun 1999, OBO wis ngrampungake 162 fasilitas diplomatik anyar lan duwe 51 proyek tambahan kanggo ngrancang utawa lagi dibangun.

OBO nyedhiyakake fasilitas sing aman, aman, fungsional, lan tangguh sing makili pamrentah AS kanggo negara tuan rumah lan ndhukung staf kita ing pencapaian tujuan kabijakan luar negeri AS. Fasilitas kasebut nggambarake nilai-nilai Amerika lan sing paling apik ing arsitektur, desain, teknik, teknologi, keberlanjutan, seni, budaya, lan eksekusi Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov