24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel Warta Breaking Libanon News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Warga UAE siyap ngunjungi Libanon maneh

LEBANON1
LEBANON1
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Uni Emirat Arab ujar manawa bakal ngidini warga negarane bisa lunga maneh menyang Libanon, lan mungkasi larangan lelungan menyang negara kasebut suwene suwene. Jarene Emiratis bisa lelungan menyang Beirut wiwit dina Selasa. Iku miturut pratelan Senin wengi sing diterbitake dening kantor berita WAM sing dikelola negara.

Emiratis dilarang lelungan menyang Libanon amarga wedi nyulik ing tengah-tengah perang sipil Suriah. UEA uga nentang kelompok sing didhukung Iran, Hizbullah ing kana. Pengumuman kasebut digawe ing tengah kunjungan Abu Dhabi dening Perdana Menteri Libanon Saad Hariri.

Hariri njaluk dhukungan finansial kanggo Libanon cilik, sing ana ing krisis ekonomi. Negara kasebut ngadhepi salah sawijining rasio utang paling dhuwur ing donya, kanthi $ 86 milyar utawa luwih saka 150% produk domestik bruto negara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.