Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News Keslametan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Dhaptar Airlines sing ngoperasikake Boeing 777 sawise United Airlines Second Engine Insiden ing Hawaii

B777 1
B777 1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Loro-lorone penerbangan United Airlines B777 kudu Aloha Negara Bagian Hawaii. Kaloro penerbangan kasebut duwe masalah karo mesin Pratt & Whitney PW4000. Pira maskapai liyane sing ana ing bebaya?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kaloro kedadeyan ing penerbangan United Airlines menyang Hawaii bisa uga mabur pesawat Boeing 777 sing dioperasikake dening akeh operator internasional
  2. Dhaptar maskapai penerbangan operasi karo Boeing 777 iki akeh, bisa uga ana sing gumantung karo mesin Pratt & Whitney PW4000
  3. Insiden listrik kaping telu ing Delta Airlines wiwit 2015 bisa uga ana sebab sing padha.

United Airlines minangka salah sawijining maskapai pertama sing ngamanake bathi nalika pesen 24 Boeing 777 ora bisa dilayani.

Alesan kasebut minangka insiden ing Penerbangan United Airlines Penerbangan 328 saka Denver menyang Honolulu wingi. Salah sawijining mesin njeblug lan bagean-bagean kasebut nyebrang lapangan lan taman ngarep, ngrusak omah ing Broomfield, Colorado.

Maskapai ing ngisor iki saiki ngoperasikake Boeing 777 lan terdaftar kaya ing situs web Boeing. Akeh sing duwe mesin Pratt & Whitney 4000.

  • AerCap
  • Aeroflot
  • AeroLogic
  • Aeromexico
  • Air Austral
  • Air Canada
  • Air China
  • Air France
  • Air India
  • Perusahaan Sewa Udara
  • Air New Zealand
  • Alitalia
  • All Nippon Airways
  • American Airlines
  • Asiana Airlines
  • Austrian Airlines
  • Biman Bangladesh Airlines
  • Penerbangan BOC
  • British Airways
  • Cathay Pacific
  • Ceiba Air
  • China Airlines
  • Maskapai kargo China
  • China Eastern Airlines
  • China Southern Airlines
  • Delta Air Lines
  • Perusahaan Aerospace Dubai
  • EGYPTAIR
  • El Al Israel Airlines
  • Emirat
  • Ethiopian Airlines
  • Etihad Airways
  • EVA Air
  • FedEx
  • Garuda Indonesia
  • Layanan Penerbangan Modal GE
  • Mitra Penerbangan Guggenheim
  • Hong Kong Airlines
  • Airlines Irak Interpid
  • Grup Airlines Jepang
  • Kenya Airways
  • KLM Royal Dutch Airlines
  • Korean Air
  • Kuwait Airways
  • Airlines LATAM
  • Lufthansa Cargo
  • Malaysia Airlines
  • Jet Wétan Tengah
  • Modal Penerbangan Novus
  • Syarikat Penerbangan Internasional Pakistan
  • Philippine Airlines
  • Qatar Airways
  • Royal Brunei
  • Saudia
  • Skuter
  • Singapore Airlines
  • Udara Kidul
  • Swiss
  • TAAG
  • TAM
  • Thai Airways
  • TNT Airlines
  • Turkish Airlines
  • Maskapai Penerbangan Turkmenistan
  • Airlines
  • Vietnam Airlines
  • Virgin Australia

Sejatine United Airlines duwe rong alasan dadi sing pertama sing njupuk Boeing 777 saka layanan saiki.

Klik ing kene kanggo nerusake maca

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.