Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Breaking News Zimbabwe Editorial Warta Industri Rapat rapat News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Festival Injil Internasional Ganda: 20,000 sing melu ing Zimbabwe

Pilih basa sampeyan
Festival Injil Internasional Ganda: 20,000 sing melu ing Zimbabwe
gospel1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Juru bicara klompok Big Time Strategic Mthokozisi Dube ujar manawa Festival Injil Gwanda bali kanthi antrian sing beda taun iki, kalebu Timothy Ncandweni lan Shongwe saka Swaziland sing disenengi masarakat Gwanda. "Iki pertama kaline tumindak asing sing dudu Afrika Selatan. Dheweke ujar, "Festival kasebut mesthine kudu diowahi nalika warga Zimbabwe bisa lunga setaun saben taun kanggo nggolek Gusti Allah. Bangsa iki uga bakal oleh pituduh saka pangandikane Gusti Allah. Zimbabwe nemoni kahanan sing angel lan mung bakal njupuk swarane Gusti Allah kanggo ngarahake metu. ”

Festival Injil Internasional Gwanda minangka salah sawijining sing paling gedhe ing Afrika Kidul. Penyelenggara festival pengin festival kasebut dadi acara sing bisa ditemoni lan disembah saka kabeh masarakat. Diperkirakan paling ora 20,000 wong umume saka Afrika Selatan lan wilayah sekitar sing melu acara iki taun iki. Penyelenggara ngarep-arep bisa narik kawigaten wong-wong saka Diaspora kanggo taun ngarep. Entuk tiket lan informasi luwih lengkap babagan Festival Internasional Gwanda 2020 ing BigTimeStrategic.co.za

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.