Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Maneka Warta

Pulo Hilton Abu Dhabi Yas mbukak lawang kanggo tamu

Pulo Hilton Abu Dhabi Yas mbukak lawang kanggo tamu
Pulo Hilton Abu Dhabi Yas mbukak lawang kanggo tamu
ditulis dening Harry Johnson

Pulo Hilton Abu Dhabi Yas minangka sing pertama saka telung properti Hilton sing anyar, digawe dening Miral, sing bakal dibukak ing Pulo Yas

Print Friendly, PDF & Email
  • Minangka bagean pangembangan utama Miral's Yas Bay ing Pulo Yas, pusat hiburan, bisnis lan hiburan Abu Dhabi
  • Hotel kasebut nawakake akses komplementer menyang Taman Tema Yas Island kanggo kabeh tamu penduduk
  • Desain berkelanjutan teknologi tinggi mbantu nyuda panggunaan banyu lan listrik

Resor plancongan kelas paling anyar ing Hilton, Pulau Hilton Abu Dhabi Yas sing narik napas, digawe dening Miral, nampani tamu pertamane dina iki. Hotel kasebut dununge ing Yas Bay's Waterfront, tujuan sing apik ing ujung Kidul Pulau Yas Abu Dhabi, menehi tamu akses cepet menyang toko ritel lan panganan lan omben-omben ing pinggir banyu, uga hiburan kelas internasional lan pengalaman urip wengi.

HE Mohamed Khalifa Al Mubarak, Ketua Miral, komentar: "Pembukaan Hilton Pulo Abu Dhabi Yas minangka tonggak tonggak sukses sing apik kanggo kita lan minangka tambahan ing pesisir Yas Bay. Kita bangga bisa kerja sama karo merek global ing Hilton, sing bakal bisa ndeleng luwih akeh tawaran hospitality ing pulau kasebut. Iki minangka bukti gedhe babagan komitmen kita ing posisi Pulo Yas minangka tujuan utama hiburan, hiburan lan bisnis global. "

Jochem-Jan Sleiffer, Presiden, Hilton, Timur Tengah, Afrika & Turki, ujar: "Ing Pulau Hilton Abu Dhabi Yas, kita ora bisa ngarep-arep properti sing luwih apik kanggo menehi tandha bali saka merek Hotel Hilton & Resorts Ibukutha UAE. Kita bangga bisa kerja bareng karo pamilik visioner ing Miral, minangka bagean saka tuwuhing tujuan hiburan sing akeh tujuan. Bareng, kita nggawa penawaran unik menyang pasar kanthi fitur teknologi canggih sing dirancang kanggo nambah pengalaman tamu lan ningkatake keberlanjutan. "

Mathew Mullan, Manajer Umum Cluster, Pulo Hilton Abu Dhabi Yas ujar, "Kita bangga mbukak lawang menyang Pulau Hilton Abu Dhabi Yas sing luar biasa. Sejatine minangka permata ing makutha Yas Bay saka Abu Dhabi, resor kasebut nyakup kabeh sing dikarepake para tamu modern lan uga njamin praktik lingkungan sing kuat kanggo dhukungan saka Perjalanan 2030 Hilton kanthi tujuan Tujuan. "

Hilton nduweni komitmen kanggo nyegah jejak lingkungan ing operasional global, lan fokus ing desain berkelanjutan njamin sistem manajemen banyu, energi, lan limbah sing efisien ing saindenging resor. Kanggo nyuda panggunaan energi, pencahayaan kanthi otomatis disetel miturut dina. Panganggone banyu bakal dikurangi kanthi ngetrapake keran kanthi aerator sing dipasang lan kepala shower khusus sing matesi aliran banyu tanpa kena pengaruh tekanan banyu. Sistem cerdas uga wis ditrapake kanggo ngontrol manajemen sampah hotel dene panel surya digunakake kanggo nguatake sistem banyu panas domestik.

Pulo Hilton Abu Dhabi Yas minangka sing pertama saka telung properti Hilton sing anyar, digawe dening Miral, sing bakal dibukak ing Pulo Yas. Hilton saiki ngarep-arep mbukak DoubleTree by Hilton - Yas Island Residences lan WB ™ Abu Dhabi, hotel merek Warner Bros pertama ing donya, sing bakal dadi bagean saka Curio Collection dening Hilton.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.