Airlines Airport aviation Warta Breaking Azerbaijan Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina Maneka Warta

Ukraina International Airlines nerusake penerbangan menyang Baku, Azerbaijan

Ukraina International Airlines nerusake penerbangan menyang Baku, Azerbaijan
Ukraina International Airlines nerusake penerbangan menyang Baku, Azerbaijan
ditulis dening Harry Johnson

Nganti pungkasan wulan April, maskapai penerbangan internasional Ukraina ngrencanakake ngoperasikake penerbangan menyang Bandara Heydar Aliyev, dina Setu lan Setu.

Print Friendly, PDF & Email
  • UIA kanggo nerusake penerbangan menyang Baku wiwit tanggal 13 Maret 2021
  • Wiwiti maneh maneh pesawat langsung antarane ibukutha Ukraina lan Azerbaijan
  • Nganti pungkasan wulan April, UIA ngrencanakake ngoperasikake penerbangan menyang Baku kaping pindho saben minggu

Ukraina International Airlines seneng ngumumake kemungkinan penerbangan maneh menyang Baku wiwit tanggal 13 Maret 2021. Wiwiti maneh maneh penerbangan langsung antara ibukota Ukraina lan Azerbaijan, lan uga bakal nyedhiyakake penumpang saka macem-macem wilayah Ukraina kanthi sambungan sing gampang ing Kyiv.

Nganti pungkasan wulan April, UIA ngrencanakake mbukak penerbangan menyang Bandara Heydar Aliyev kaping pindho saben minggu, dina Selasa lan Setu.

Saiki, mung warga Azerbaijan, karyawan lan kepala misi diplomatik lan konsulat ing Azerbaijan lan anggota kulawargane, wong asing sing duwe ijin omah, anggota kulawarga warga (bocah, wong tuwa, pasangan / pasangan karo dokumen sing negesake hubungan kulawarga) sing diidini kanggo mlebu Azerbaijan, nyedhiyakake asil negatif saka tes PCR, sing dijupuk ing laboratorium terakreditasi "IMMD" ora luwih saka 48 jam sadurunge budhal. Syarat wajib yaiku anané asil tes negatif sing dicithak kanggo Covid-19, sing ngemot kode QR, sing bisa verifikasi dokumen kanthi elektronik miturut syarat Bandara Internasional Heydar Aliyev.

Sabanjure, para plancong saka Baku menyang kutha Ukraina mung kudu duwe kabijakan asuransi kanggo biaya perawatan COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.