Australia Breaking News Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments Warta Industri Rapat rapat News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Pamrentah Australia menehi dhuwit kanggo acara

Pilih basa sampeyan
perth
Acara bisnis Australia

Kaya dene negara-negara liyane ing saindenging jagad, industri MICE nandhang sangsara amarga pengaruh COVID-19. Amarga meh ora ana plancongan lan umume wong-wong sing ndhelik ing omah, industri rapat lan acara meh mati, ora ana tujuwane.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tanpa rapat pribadi, ora mung papan acara sing nandhang sangsara, nanging kabeh infrastruktur sing ana gandhengane, saka hotel nganti transportasi menyang restoran menyang situs wisata.
  2. Pamrentah Federal Australia Kulon nawakake Program Hibah Acara Bisnis kanggo para delegasi lan peserta pameran kanggo melu acara bisnis.
  3. Program Hibah Acara Bisnis bakal dadi instruksi kanggo miwiti sektor acara bisnis Australia Kulon kanthi dana sing kasedhiya kanggo biaya nganti 50 persen.

Sadurunge wiwitan pandemi COVID-19, sektor acara bisnis ing Australia kira-kira regane $ 35 milyar kanggo pangaribawa ekonomi langsung menyang ekonomi nasional, kanthi pangasilan Australia Kulon udakara $ 2.5 milyar.

Dina iki, 20 acara bisnis Australia Kulon (WA) wis entuk jadwal acara bisnis sing disetujoni, sing layak kanggo Program Panyedhiya Acara Bisnis sing ditawakake udakara $ 10,000 nganti $ 250,000 kanggo ngimbangi biaya para delegasi lan peserta pameran kanggo rawuh lan saiki ing acara bisnis sing wis disetujoni

Acara bisnis ing Australia Kulon bakal entuk dorongan sing dibutuhake banget iki kanthi mbukak aplikasi kanggo Program Grant Acara Bisnis $ 50 yuta saka Pamrentah Federal. Kepala Eksekutif Acara Bisnis Perth Gareth Martin ndesak para peserta pameran lan delegasi lokal kanggo ndhaptar dana kasebut, ujar manawa bakal menehi lega ing sektor acara bisnis.

"Kaya sing kita ngerteni pandemi COVID nyebabake tantangan industri monumental kanggo industri acara, kanthi watesan larangan lan ketidakmampuan para pengunjung internasional lan antar negara liya teka ing WA, nyebabake penundaan lan pembatalan acara sajrone 12 wulan kepungkur," ujare Mr. Ujare Martin.

"Kanthi nyuda biaya supaya para pembeli lan adol bisa ketemu, nyambung, lan kolaborasi ing sawijining acara bisnis, program iki ora mung mbantu mbalekake sektor acara, nanging uga menehi stimulasi kegiatan ing rantai pasokan acara bisnis."

Pak Martin ujar manawa ndhukung acara bisnis lokal bakal entuk mupangat sing akeh. 

"Acara bisnis minangka kontributor ekonomi gedhe kanggo ekonomi lokal kanthi konferensi lan pameran sing nyedhiyakake kesempatan kanggo bisnis lokal kaya katering, fotografer, perusahaan sewa, personel audio-visual lan pementasan, uga narik kawigaten para pengunjung bisnis sing ngasilake akeh sing tetep ing hotel Perth , lan mangan ing kafe lan restoran, "ujare Pak Martin.

"Program Beasiswa Acara Bisnis bakal dadi instrumental kanggo miwiti sektor acara bisnis Australia Kulon, kanthi dana murah kasedhiya nganti 50 persen biaya sing ditrapake minangka bagean saka partisipasi ing acara bisnis sing wis disetujoni."

Beasiswa kasedhiya kanggo bisnis Australia kanggo melu dadi pembeli utawa sing adol ing pameran, konferensi lan konvensi sing wis disetujoni sadurunge 31 Desember 2021.  

Aplikasi saiki mbukak lan ditutup tanggal 30 Maret jam 5 sore AEDT. Pilih aplikasi kene.

Kanggo ndeleng dhaptar acara bisnis Australia Kulon sing disetujoni, klik kene.

Ekspresi kapentingan sing bakal dilebokake ing jadwal acara bisnis sing disetujoni isih kabuka lan cedhak tanggal 26 Februari 2021. Informasi luwih lengkap babagan dana kasebut bisa ditemokake kene.

Pak Martin ujar Business Event Perth Acara Ing Saiki kampanye wis ndhukung 110 acara bisnis lokal wiwit diluncurake ing wulan Agustus 2020.

"Liwat Event Event Now Now, inisiatif Acara Bisnis Perth nawakake sponsor nganti $ 30,000 kanggo acara bisnis lokal, lan program iki sukses banget, nglumpukake luwih saka 56,000 delegasi kanggo nyambung lan kolaborasi kanthi langsung," ujare Pak Martin.  

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.