24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga LGBTQ News wong Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pariwisata Hawaii seneng banget babagan mbukak Oahu ing Kamis

Layar Ditembak 2021 02 23 jam 16 40 38
Layar Ditembak 2021 02 23 jam 16 40 38
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora mung industri pariwisata lan pariwisata sing nyambut gawe dening Honolulu kanggo mindhah pulau Oahu saka level 2 dadi level 3.

Print Friendly, PDF & Email

Dina iki, Walikota Honolulu Blangiardi njaluk Gubernur Hawaii Ige kanggo menehi wewenang marang Honolulu saka level 2 nganti level 3.

Tingkat 3 ngidini restoran bisa diladeni kanthi kapasitas lengkap lan ngangkat akeh watesan liyane amarga COVID-19.

Aturan tingkat 3 diwiwiti tengah wengi dina Kemis esuk.

Rapat saiki diidini nganti 10 wong. Iki uga bisa kanggo wisata, skydiving, lan tur liyane.

Lapangan golf bisa digunakake kanthi kapasitas luwih akeh.

Klompok 10 saiki bisa bebarengan ing pantai lan ing pesta.
Klub wengi lan bar tetep ditutup.

Kanggo njaga status tingkat 3, jumlah kasus saben dina kanggo infeksi sing dilaporake ora luwih saka 49. Tingkat positif tes ora kudu ngluwihi 2.49%

Iki minangka warta sambutan sing ora mung kanggo warga, nanging uga kanggo industri pengunjung ing Aloha Negara.

Walikota ngucapake matur nuwun marang para warga dina iki amarga akeh pengorbanan lan disiplin supaya bisa nggayuh tahap iki. Dheweke ujar marang media ing sawijining konferensi pers, 70,000 vaksin anyar sing teka ing Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.