24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Penerbangan EU lan pariwisata ndhesek langkah-langkah COVID-19 sing terkoordinasi kanggo ngirit tenaga

Penerbangan EU lan pariwisata ndhesek langkah-langkah COVID-19 sing terkoordinasi kanggo ngirit tenaga
Penerbangan EU lan pariwisata ndhesek langkah-langkah COVID-19 sing terkoordinasi kanggo ngirit tenaga
ditulis dening Harry Johnson

Watesan tambalan sing saiki ana ing saindenging Eropa nyebabake kebingungan kanggo industri pariwisata lan pariwisata Eropa, lan ing antarane para pegawe

Print Friendly, PDF & Email
  • 14 pemangku kepentingan Eropa ing bidang penerbangan lan pariwisata ndhesek koordinasi internasional babagan kabeh langkah-langkah sing ana gandhengane karo COVID-19
  • Klompok kasebut negesake manawa koordinasi dibutuhake babagan larangan lelungan, sertifikat vaksinasi, lan syarat tes
  • Langkah-langkah terkoordinasi sing jelas lan ringkes ing saindenging Eropa bakal mbantu mulihake kapercayan masarakat lan dadi siji-sijine kesempatan kanggo nylametake musim panas sing bakal teka

Sadurunge rapat Menteri Pariwisata Luar Biasa 1 Maret, 14 pemangku kepentingan ing bidang penerbangan lan pariwisata ing Eropa nuntut kepresidenan UE ing Portugis supaya ngupayakake koordinasi kabeh langkah-langkah mbatesi sing ana gandhengane karo Covid-19.

Ing surat terbuka, asosiasi industri lan pekerja negesake motto kepresidenan, "Wektu ngirim: pemulihan sing adil, ijo lan digital," lan negesake tumindak sing beda sing bakal nguripake sektor kasebut, kanthi ngaktifake maneh lelungan internasional sanalika aman kanggo nglakoni. Klompok kasebut negesake manawa koordinasi dibutuhake babagan larangan lelungan, sertifikat vaksinasi, lan persyaratan pengujian, kabeh kasebut terus mengaruhi pariwisata lan penerbangan.

Asosiasi kasebut njaluk harmonisasi Uni Eropa babagan prekara-prekara ing ngisor iki:

  • Nggunakake nyebar tes sing terjangkau, andal lan cepet kanggo ngatasi watesan perjalanan saiki;
  • Mungkasi syarat karantina kanggo lelungan udhara sing wis dites negatif;
  • Kejelasan babagan wektu, basa, lan pangecualian kanggo tes COVID-19 sing isih durung jelas;
  • Pengecualian para plancong sing divaksinasi saka tes, karantina, lan watesan liyane;
  • Gunakake vaksinasi ora minangka prasyarat kanggo lelungan, nanging kanggo mbantu miwiti maneh lelungan udara.

"Kita yakin manawa Uni Eropa isih bisa nyimpen sisa sektor pariwisata lan transportasi udara kanthi ngetrapake pendekatan sing pancen terkoordinasi kanggo tantangan kasebut. Watesan tambang larangan saiki ing saindenging Eropa nyebabake kebingungan kanggo industri pariwisata lan pariwisata Eropa, lan ing antarane para pegawe, "ujare asosiasi kasebut, nuduhake kasunyatan manawa ora bisa diprediksi lan kurang jelas babagan larangan sing ngalangi konektivitas transportasi udara, sing uga ndadekake lapangan kerja. beresiko ing sektor transportasi udara, pariwisata lan liya-liyane.

Langkah-langkah terkoordinasi sing jelas lan ringkes ing saindenging Eropa bakal mbantu mulihake kapercayan masarakat lan dadi siji-sijine kesempatan kanggo nylametake musim panas sing bakal teka. Gagal nglakoni bisa nyebabake atusan ewu luwih akeh pegawean ing saindenging Eropa.

Layang mbukak ditandatangani dening:

Asosiasi Catering Maskapai Penerbangan (ACA)
Platform Koordinasi Maskapai Penerbangan (ACP)
Maskapai kanggo Dialog (A4D)
Maskapai kanggo Eropa (A4E)
Asosiasi Layanan Bandara (ASA)
Dewan Bandara Internasional - Eropa (ACI Eropa)
Kontrol Lalu Lintas Udara Koordinasi Uni Eropa (ATCEUC)
Organisasi Layanan Navigasi Udara Sipil (CANSO)
Asosiasi Kokpit Eropa (ECA)
Federasi Serikat Pekerja Perdagangan, Pertanian lan Pariwisata Eropa (EFFAT)
Asosiasi Maskapai Wilayah Eropa (ERA)
Eropa kanggo Kompetisi Adil (E4FC)
Federasi Pekerja Transportasi Eropa (ETF)
UNI Europa

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.