Dewan Pariwisata Afrika Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality LGBTQ News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Pembangunan Sawijining Setahun: Dalan: Apa kalebu minat sampeyan?

pangembangan ulang
pangembangan ulang
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kita mbangun maneh industri pariwisata lan pariwisata global. Kita kabeh bebarengan. Ana pimpinan anyar, wong anyar sing melu, lan sampeyan kudu dadi bagean.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mbangun maneh bakal umur setaun tanggal 5 Maret lan sampeyan bisa dadi bagean saka diskusi.
  2. Direncanakake ing sela-sela ITB 2020 ing Berlin, ITB dibatalake, nanging dibangun maneh. Lelungan ditindakake ing Grand Hyatt Hotel Berlin tanggal 5 Maret 2020. Setahun sabanjure, luwih saka 1200 pimpinan industri pariwisata lan 127 wis melu diskusi kasebut.
  3. Sampeyan dijaluk dadi bagean saka diskusi penting iki dening Jaringan Pariwisata Dunia babagan apa sing ana, apa sing ana, lan apa sing bakal dadi masa depan pariwisata lan pariwisata. Supaya kepentingan sampeyan diwakili, para profesional pariwisata dijaluk melu.

Diskusi anggota industri pariwisata paling gedhe lan paling tuwa ing 127 negara saiki bakal maju. Ing tanggal 5 Maret, ing Jaringan Pariwisata Dunia bakal ngelingi setaun wiwit diskusi global pertama babagan pembangunan industri pariwisata lan pariwisata. "Kita kabeh bebarengan," ujare Juergen Steinmetz, pangadeg lan ketua WTN. "Mula, saben anggota industri pariwisata lan pariwisata kudu dadi bagian saka diskusi iki. Kita mbangun industri iki. "

Ing rapat tanggal 5 Maret, eTurboNews ngundang klompok profesional pariwisata menyang Hotel Grand Hyatt ing Berlin kanggo ngrembug babagan reaksi industri pariwisata lan wisata paling apik babagan ancaman Coronavirus anyar. Acara kasebut dikoordinir karo PATA, the Dewan Pariwisata Afrika, lan Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global pertengahan Februari 2020, budina sadurunge ITB Berlin 2020 dibatalake .

Layar Ditembak 2021 02 24 jam 11 10 46

Rapat kasebut ditindakake lan dadi diskusi global pertama babagan respons COVID19 saka pariwisata dening industri wisata lan pariwisata global.

Rebuilding.travel diluncurake lan sajrone 6 wulan sabanjure tuwuh dadi anggota ing luwih saka 100 negara. Ing wulan Desember 2020, pembangunan malih.rancang wis kabentuk lan Jaringan Pariwisata Dunia (WTN) dibentuk.

Saiki, 1274 pimpinan pariwisata ing 127 negara wis mbentuk 13 klompok minat sing beda lan nglanjutake diskusi babagan pembangunan pariwisata lan pariwisata.

Ing tanggal 5 Maret 2021, para pemimpin pariwisata bakal mikir babagan taun iki lan menehi petunjuk babagan apa sing bakal dikarepake kanggo lelungan lan pariwisata kanthi maju.

Jaringan Pariwisata Dunia nampani saran kanggo presentasi lan pamicara. Menyang https://wtn.travel/contact/ kanggo ngirim ide sampeyan.

Bakal ana ruang winates kanggo peserta sing melu acara Q&A.
Registrasi saiki mbukak

Maret 5, 2021:

- 07.00 esuk Wektu London klik kene
- 06.00 pm Wayah London klik kene

Liyane babagan iki lan acara liyane: www.worldtourismevents.com

Liyane babagan Jaringan Pariwisata Dunia: www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.