Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Emerald Bay mbukak lawang maneh

Pilih basa sampeyan
Sandal Emerald Bay
Sandal Emerald Bay

Sandal Emerald Bay, Golf, Tenis & Spa Resort ing Great Exuma, Bahama, kanthi resmi mbukak maneh dina iki, nampani tamu kanthi keramahan Bahamian sing apik lan langkah-langkah kesehatan lan kesehatan sing luwih apik kanggo njamin katentreman para lelungan liwat Sandal Platinum Protokol Kebersihan. Sandals Emerald Bay, kanthi campuran kecanggihan lan pengasingan unik, minangka Sandal Resort kaping 11 sing saiki mbukak kanggo para tamu nyenengi lingkungan sing apik sing ngidini para pasangan fokus marang sing paling penting - siji liyane.

"Sandal Emerald Bay minangka uwal eksotis sing nyata, lan tim kita siap nyambut tamu sing dikasihi bali menyang swarga," ujare Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts International. "Kita ngucapake salam marang para tamu kanthi layanan bintang 5 sing padha karo kekarepan sing mewah lan mewah sing diidham-idhamake, mlebu ing papan sing paling romantis."

Resor kasebut nduweni 18 bolongan, 7,001 yard, kursus golf juara par-72 dirancang dening Hall of Famer Golf Dunia lan duta besar merek, Greg Norman. Greg "The Shark" bakal mbantu ngrayakake ulang perayaan gedhe dina iki kanthi njupuk @SandalsResorts Instagram kanthi segmen Q&A crita "Takon Apa-Apa". 

Jembaré 500 hektar kanthi mung 249 kamar lan suite, Sandals Emerald Bay nduwe macem-macem ruang terbuka kanggo pasangan ngreset romantisme lan nguripake rasa tresna karo akomodasi mewah lan layanan sing dipersonalisasi saben level. Pasangan bisa seneng tanpa kuwatir preinan klebu kabeh ngerti yen bakal nemu Protokol Sandal Platinum Kebersihan wiwit tekane, lan liwat kabeh pengalaman ing resor, kalebu liwat 18 titik tutul utama.

Tamu sing pesenan lelungan sabanjure menyang Sandals Emerald Bay bisa nindakake kanthi yakin liwat Sandals Resorts ' 'Book with Confidence' program lan Asuransi Rencana Perlindhungan Plancongan, dituku kanggo tamu, lan bubar ditambahake kanggo kabeh pesenan sing digawe saiki nganti 31 Agustus 2021. Plus, perusahaan resor Luxury Included® saiki nawakake uji coba COVID-19 gratis kanggo mangkat penerbangan sing bali menyang AS, Kanada, lan Inggris saben persyaratan CDC anyar, kanggo upaya supaya pengalaman plancongan bisa rapi. 

Dumunung ing Great Exuma, The Bahama, Sandals Emerald Bay lenggah langsung ing pantai pasir putih sing dawa sakilone, pucuk karo banyu pirus sing sampurna kanggo eksplorasi ing jero banyu utawa ngambang karo wong sing sampeyan tresnani - pilihan sampeyan duwe. Sandals Emerald Bay uga dadi papan kanggo nikmati pilihan panedhaan Gourmet Global 11-Star, 5 kaki persegi Red Lane® Spa kanggo memanjakan pribadi, telung kolam banyu seger kalebu kolam entri nol paling gedhe ing Karibia, kelas 29,000- kelas internasional slip marina, lan olahraga dharatan lan banyu tanpa wates, kalebu nyilem saben dinane kanggo para penyelam bersertifikat, lan lapangan golf kejuaraan sing dirancang 150-Norm Norman, sing diarani salah sawijine lapangan golf sisih segara sing paling apik ing Karibia.

Kanggo informasi luwih lengkap utawa pesenan plancongan Luxury Included® sabanjure ing Sandals Emerald Bay, bukak www.sandals.com.  

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.