Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Mitra IGLTA karo Copenhagen 2021 ndhukung WorldPride lan EuroGames

Pariwisata lan operator LGBTQ + bakal ana gandhengane karo Copenhagen 2021 sing bakal teka liwat jaringan IGLTA + Travel Association sing jembar. Acara iki kalebu WorldPride lan EuroGames sing kedadeyan ing musim gugur iki ing Denmark lan Swedia.

Print Friendly, PDF & Email
  1. IGLTA bakal nemokake hubungan antarane advokasi hak asasi manungsa lan industri pariwisata.
  2. Copenhagen 2021 minangka kesempatan kanggo industri lelungan kanggo ndeleng kepiye carane menehi kontribusi tumrap kesetaraan global.
  3. Pelancong lan profesional turisme ing saindenging jagad bisa ndhukung hubungan antarane pembelaan lan lelungan, utamane sajrone Forum Hak Asasi Manusia.

Liwat kemitraan, internasional IGLTA + Asosiasi Plancongan bakal ningkatake Copenhagen 2021 minangka mitra media ing jaringan lan operator pariwisata LGBTQ + sing akeh, negesake status Copenhagen lan Malmö minangka tujuan utama para lelungan LGBTQ + kanggo taun 2021 lan liya-liyane. Copenhagen 2021 nyakup panitia WorldPride lan EuroGames sing kedadeyan ing Denmark lan Swedia ing wulan Agustus.

Kanthi hak asasi manungsa minangka tema utama sing mbukak ing kabeh acara Kopenhagen 2021, IGLTA uga bakal nggunakake kemitraan kasebut minangka kesempatan kanggo njelajah hubungan antarane advokasi hak asasi manungsa lan industri pariwisata, utamane sajrone Forum Hak Asasi Manusia.

Ketua Kopenhagen 2021 Katja Moesgaard ujar: "Sawetara badan internasional LGBTQ + misuwur lan dihormati kaya IGLTA lan kita seneng amarga dheweke wis bisa ndeleng kesempatan ing Kopenhagen 2021 WorldPride lan EuroGames ora mung kanggo promosi kutha-kutha kita dadi tujuan sing apik kanggo LGBTQ + wong, nanging uga kanggo mikir kepiye industri lelungan bisa menehi kontribusi kanggo kesetaraan global.

"Kaya akeh industri, sektor lelungan kena banget pandemi global lan dhukungan saka IGLTA bebarengan karo rencana lan peta dalan sing tliti kanggo wulan Agustus nuduhake manawa kita ana ing jalur sing bener kanggo perayaan WorldPride lan EuroGames sing luar biasa. Kita yakin manawa akeh wong bisa gabung karo kita ing musim panas iki supaya mbuwang 18 wulan pungkasan lan fokus ing masa depan. "

Presiden lan CEO IGLTA John Tanzella ujar: "Kita bangga ndhukung visibilitas global terus kanggo WorldPride lan EuroGames, acara sing nggabungake para turis LGBTQ + ing budaya, olahraga, lan kesetaraan.

"IGLTA wis dadi mitra host WorldPride wiwit 2014 - lan pendukung wiwit diwiwiti ing Roma ing taun 2000 - nanging kesatuan sing digawe dening Kopenhagen 2021 bakal duwe makna sing luwih gedhe sawise terisolasi. Kita ngarep-arep bisa nuduhake acara kasebut karo para turis lan profesional turisme ing saindenging jagad lan nyoroti hubungan antarane advokasi lan lelungan sajrone Forum Hak Asasi Manusia. "

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email