Airlines Airport aviation Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Delta lan LATAM nampa persetujuan final kanggo perjanjian Joint Venture Brasil

Delta lan LATAM nampa persetujuan final kanggo perjanjian Joint Venture Brasil
Delta lan LATAM nampa persetujuan final kanggo perjanjian Joint Venture Brasil
ditulis dening Harry Johnson

Aturan iki nguatake manfaate kesepakatan jinis iki kanggo para plancong lan ndadekake kita bisa nambah komitmen kanggo nyedhiyakake konektivitas sing luwih gedhe ing antarane Amerika Selatan lan jagad

Print Friendly, PDF & Email
  • Kesepakatan Delta-LATAM tegese luwih akeh lan luwih apik pilihan lelungan, wektu sambungan sing luwih cekak lan rute anyar antarane Amerika Utara lan Brasil dadi sawetara mupangat kanggo pelanggan
  • Perjanjian Joint Venture uga wis diidini ing Uruguay nalika proses aplikasi terus ing AS, Chili lan yurisdiksi liyane
  • Ratifikasi panguwasa Brasil ndhukung kerja sama maskapai kanggo ngirim jaringan keuntungan sing luwih jembar lan luwih kompetitif kanggo para pelanggan

Delta Air Lines lanLATAM nampa persetujuan final, tanpa syarat, babagan perjanjian komersial ("perjanjian Joint Venture Amerika Serikat" utawa "JVA") dening panguwasa persaingan Brasil - Dewan Administrasi Pertahanan Ekonomi - sawise persetujuan awal diwenehake ing wulan September 2020. JVA ngupayakake nambah jaringan rute sing dilayani loro maskapai, menehi pengalaman lelungan kanthi lancar ing antarane Amerika Utara lan Amerika Selatan. Kesepakatan Delta-LATAM uga wis disetujoni ing Uruguay nalika proses aplikasi terus ing negara liya, kalebu Chili.

"Persetujuan pungkasan ing Brasil iki luwih maju kanggo misi kanggo nyedhiyakake para pelanggan ing pasar penting iki kanthi pengalaman lelungan kelas internasional lan opsi sing cocog," ujare CEO Delta Ed Bastian. "Kanggo maju, kita bakal terus makarya karo LATAM kanggo mbukak luwih akeh manfaate kanggo para pelanggan lan nggawe aliansi maskapai utama Amerika."

CEO LATAM Airlines Group Roberto Alvo nambahake, "Putusan iki nambahake mupangat saka kesepakatan jinis iki kanggo para lelungan lan ngidini kita maju prentah kanggo menehi panyambungan sing luwih gedhe lan luwih apik ing antarane Amerika Selatan lan jagad." 

Ratifikasi panguwasa Brasil ndhukung kerja sama maskapai kanggo ngirim jaringan keuntungan sing luwih jembar lan kompetitif kanggo para pelanggan sing bakal kalebu, antara liya:

  • Kesepakatan nuduhake kode antarane Delta lan anak perusahaan klompok LATAM tartamtu, sing ngidini tuku tiket menyang jaringan tujuan sing luwih gedhe.
  • Anggota program Delta SkyMiles lan LATAM Pass bisa ngijolake titik / mil ing kaloro maskapai kasebut, ngakses luwih saka 435 tujuan ing saindenging jagad.
  • Terminal sing dituduhake lan koneksi luwih cepet ing Terminal 4 Bandara Internasional John F. Kennedy (JFK) New York (JFK) lan ing Terminal 3 Bandara Guarulhos ing São Paulo.
  • Akses santai timbal balik: Pelanggan bisa ngakses 35 ruang santai Delta Sky Club ing Amerika Serikat lan limang ruang VIP LATAM ing Amerika Selatan.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.