24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Mewah Warta Breaking Korea Lor Lelungan Rel Rusia Breaking News transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Pilihan Plancongan anyar: Nyebrang wates sing nyurung troli sepur

Rusia
Rusia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ora perlu gas, listrik utawa uap. Bentuk transportasi iki ramah lingkungan lan para petugas dadi mesin.

Print Friendly, PDF & Email

Perjalanan internasional saiki kalebu nyurung troli sepur ing trek sing sepi kanggo metu saka negara kasebut.

Negara kasebut yaiku Korea Lor, tujuan Rusia.

Sampeyan butuh 8 diplomat Rusia wolung jam kanggo nyurung troli sing dikemas karo barang-barang lan anak-anake mulih menyang Ibu Rusia.

Pamrentah Korea Utara wis nutup wates amarga penerbangan COVID-19 lan internasional, kalebu ing Air Koryo antarane Vladivostok lan Pyongyang ditundha sawetara wektu kepungkur.

Ing situs web kasebut, Kedutaan Besar Rusia muji hubungane sing apik karo Republik Demokratik Korea, sing dikenal minangka Korea Lor kanthi ujar:

DPRK minangka mitra kita sing wis suwe. Tradhisi persahabatan lan kerjasama sing mulya sing diadegake sajrone taun perang nyedhiyakake dhasar sing bisa dipercaya kanggo ngiyatake lan ngembangake hubungan antarane Moskow lan Pyongyang. Kita mupangat sing paling apik kanggo mesthekake yen semenanjung Korea sing wewatesan karo Timur Jauh iki minangka sipat tetanggan sing apik lan kerja sama sing migunani.

Miturut laporan ing CNN, Kedutaan Besar Rusia ujar ing kaca Facebook sing wis diverifikasi. lelungan kasebut diwiwiti kanthi sepur.

Rusia ngenteni 32 jam lelungan menyang sistem rel lawas Korea Utara, kurang dirawat lan kondhang alon banget. Banjur numpak bis rong jam menyang tapel wates, ing ngendi para kulawarga prelu pesen troli kanggo nggawa barang-barang lan meksa isih adoh.

Troli, uga dikenal minangka kreta, minangka jinis mobil sepur sing dipopulerake ing taun 1800-an sing didhukung dening para penumpang liwat panggunaan tuas aksi pompa, utawa wong kanthi manual nyurung mobil saka mburi.

Miturut CNN, Kedutaan Besar ngirimake loro gambar sekretaris nomer telu Vladislav Sorokin sing nyurung kulawarga lan koper ing rel nalika nganggo klambi musim salju sing kenthel. Kru paling enom yaiku putri Sorokin, Varya, umur 3 taun. Sorokin kudu nyurung kreta kasebut udakara kilometer (0.6 mil), bagean sing kalebu jembatan liwat Kali Tumen sing misahake Rusia saka Korea Lor.

Sawise kulawarga tekan stasiun Khasan ing Rusia, dheweke ditemoni kanca kolega ing Kementerian Luar Negeri sing nulungi dheweke tekan bandara ing Vladivostok.

Penerbangan ing antarane Vladivostok lan Moskow lagi operasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.