24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Hak-hak manungsa Warta Breaking Jordan Warta Industri Rapat News wong Keslametan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Akel Beltaji, Raksasa Pariwisata kalah ing Pertempuran karo COVID-19

Peace333
Peace333
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Akel Beltaj minangka walikota Amman, Menteri Pariwisata Yordania, pendukung gedhe kanggo masalah Perubahan Iklim, lan swara global kanggo kesopanan lan pariwisata. CORONAVIRUS njupuk dheweke dina iki, Minggu, 28 Februari 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO Dr. Taleb Rifai, sing nelpon saka Yordania dina iki, nuduhake kabar sedih nalika Konferensi Virtual dina iki kanggo Dewan Pariwisata Afrika.
  2. Dianggep Raksasa ing Industri Pariwisata lan Pariwisata, Pak Akel Beltaji saka Yordania liwati dina iki sawise perang karo COVID-19. Pak Beltaji yuswa 80 taun, lair ing Gaza wulan Februari 1941
  3. Pak Balatji minangka pendhukung utama Peace Through Tourism lan pendukung perang nglawan perubahan iklim.

Dr.Rifai ngarani Pak Baltaji minangka kanca apik lan kanca raket. Dr. Rifai dadi menteri Pariwisata Yordania sawise masa jabatane Pak Baltaji rampung.

Almarhum Pak Baltaji ditunjuk dening pamrentah Yordania dadi walikota Munisipalitas Greater Amman wiwit September 2013 lan njabat nganti Agustus 2017. Dheweke nyekel sawetara jabatan sajrone urip, ing Royal Jordanian Airlines lan sing paling misuwur minangka Menteri Pariwisata lan penasihat pariwisata King Abdullah II lan minangka kepala dewan kota Aqaba. Saka 2002 nganti 2004, dheweke dadi Kepala Komisioner Zona Ekonomi Khusus Aqaba sing nembe digawe.

PEACEP
Akel Beltaji lan Louis D'Amore ngaturake Air Terjun Victoria, Zambia / Zimbabwe minangka Taman Damai
  • Saka 1962-67, dheweke dadi Asisten Manajer Bisnis Minyak Arab Arab Amerika
  • Saka 1967-69, dheweke dadi wakil hubungan pemerintah kanggo Menteri Pertahanan ing Arab Saudi
  • Dheweke gabung karo Royal Jordanian Airlines ing taun 1969
  • Saka 1977-78, dheweke dadi Presiden Executive Jet Charter Services
  • Wiwit taun 1978 -97, dheweke dadi Wakil Presiden Senior Sayap Arab
  • Saka 1997-2001, dheweke dadi Menteri Pariwisata lan Antiquities kanggo Yordania
  • ing taun 2001 dheweke diangkat dadi Kepala Komisaris Otoritas Zona Ekonomi Khusus Aqaba
  • Piyambakipun njabat wiwit taun 2004-05 minangka Penasihat Raja Abdullah II.
  • Wiwit taun 2005, dheweke dadi Senator lan Ketua Komite Pariwisata lan Warisan, Wakil Ketua, Red-Med Region, American Tourism Society.
  • Dheweke nampa Pesenan Yordania Paling Dhuwur, Grand GOld Merit Austria, Grand Maitre de la Legion d'Honbeur, Pesenan Kraton Norwegia, Commandeur de la Legion d 'Honeur, Gran Cruz Spanyol, Odre National du Merite.
Merak4
Louis D'Amore, IIPT | Pak Akel Beltaji, Yordania | Alain St. Ange, Seychelles

Ing wulan November 2008 Pak Beltaji menehi wawancara karo eTurboNews paribasan: From Peace liwat pariwisata, Yordania ngembangake pariwisata agama.

Pendiri lan Ketua Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata, Louis D'Amore nerbitake pratelan dina iki, ujar: "IIPT nuwun sewu karo Akel Beltaji sing dadi pendukung IIPT wiwit KTT Global ing Yordania ing taun 2000, nalika dheweke dadi Menteri Pariwisata lan Antiquities kanggo Kerajaan Hashemite Yordania sing paling nyesal lan ndedonga marang kulawargane lan wong sing dikasihi. "

Getun banget dituduhake dening akeh anggota senior jagad wisata lan pariwisata global, kalebu Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika, lan Juergen Steinmetz, pangadeg Jaringan Pariwisata Dunia, sing ngatur konferensi ATB dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.