Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Prague njupuk manajemen sawetara layanan

Bandara Prague njupuk manajemen sawetara layanan
Bandara Prague njupuk manajemen sawetara layanan
ditulis dening Harry Johnson

Tujuane Bandara Prague yaiku kanggo nambah kualitas lan entuk kesempatan kanggo nanggapi perubahan potensial kanthi luwih fleksibel

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Prague wis suwe nyiapake transisi layanan saka pemasok eksternal
  • Bandara kasebut wis nandur modhal peralatan sing cocog kanggo area celemek, yaiku kendaraan kanthi kabin angkat (ambulans) lan truk ukuran cilik sing dimodifikasi
  • Bandara Prague nawakake layanan pitulung nalika kedatangan uga ing kedatangan

Wiwit Maret 2021, Bandara Václav Havel Prague kudu ngelola operasi layanan pitulung kanggo para penumpang kanthi mobilitas lan orientasi (PRM) lan loket check-in sing gedhe banget. Nganti saiki, layanan kasebut diwenehake dening pemasok eksternal, perusahaan Layanan MaidPro. Kabeh layanan bakal diwenehake kanggo penumpang ing rezim sing padha sadurunge. Tujuane Bandara Prague yaiku kanggo nambah kualitas lan entuk kesempatan kanggo nanggapi perubahan potensial kanthi luwih fleksibel.    

"Kita wis njaga proses sing wis digawe kanggo kabeh layanan. Contone, yen ana poin pitulung, dununge, plang, kontak lan layanan sing ditawakake tetep padha. Penumpang ora bakal weruh bedane. David Prošek, manajer sing tanggung jawab kanggo layanan pitulungan lan mriksa barang sing gedhe banget, ora bakal dipindhah, uga nambah: "Kita nuntut kualitas pengalaman pelanggan. Pramila penting banget kanggo kita supaya layanan penting kasebut bisa dikendhaleni kanthi pengaruh langsung marang kualitase, uga karo kemampuan kanggo ngowahi lan ningkatake kanthi fleksibel kaya sing dibutuhake. ”

Bandara Prague wis suwe nyiapake transisi layanan saka pemasok eksternal. Inventaris terminal sing dibutuhake wis dituku, kayata kursi roda ortopedi lan peralatan penting liyane. Kajaba iku, bandara wis nandur modhal peralatan sing cocog kanggo area celemek, yaiku kendaraan kanthi kabin angkat (ambulans) lan lori ukuran cilik sing dimodifikasi. Transisi layanan uga mbutuhake penguatan staf. Bandara Prague wis nyewa luwih saka 50 karyawan kanggo unit organisasi anyar sing digawe.

Bandara Prague nawakake layanan pitulung nalika kedatangan uga ing kedatangan. Ana total 20 titik kontak ing saindenging papan bandara, saka ngendi penumpang bisa njaluk pitulung. Uga ana siji zona nyaman ing titik kontak ing saben bangunan terminal, ing endi asisten bandara melu langsung menyang penumpang. Penumpang uga bisa memesan layanan kasebut sadurunge, sing disaranake banget dening Bandara Prague. Asisten saéngga bakal bisa nekani penumpang nalika tekan bandara. Penumpang bisa nemokake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nggunakake layanan pitulung, kalebu kabeh kontak, ing situs web Bandara Prague. Konter bagasi kebesaran khusus tetep ana ing aula Terminal 1 lan 2. Kabeh informasi babagan cara nerusake nalika mriksa utawa njupuk bagasi gedhe banget bisa ditemokake ing situs web Václav Havel Airport Prague.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.