Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Mbangun maneh Resorts Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Sandal Royal Barbados: Ekspansi sing mengesanake nalika musim panas

Pilih basa sampeyan
sandal 1
Sandal Royal Barbados

Sandals Resorts International (SRI) terus berkembang ing Karibia Sandal Royal Barbados ngilangi ekspansi anyar sing nyenengake, pas karo musim panas. Diatur kanggo perdana tanggal 1 Juli 2021, South Seas Village at Sandals Royal Barbados bakal dadi 66 kamar anyar, nganti gunggunge kamar dadi 338, kalebu suite Rondoval ™ sing ditandatangani, suite Skypool lan Crystal Lagoon Swim-Up lan Konsep suite Millionaire Butler; loro restoran sing inspirasi kesehatan anyar, The Greenhouse Restaurant lan Ati & Sol kafe, nggawa restoran ing resort kasebut dadi sangang; lan loro kolam santai anyar.

Dienggo ing antarane kebon sing subur lan pantai pasir putih sing murni sing murni ing Maxwell Beach, tambahan sing romantis banget bakal ditondoi dening ruangan sing wiyar lan padhang, langit-langit sing apik banget lan finish kayu sing apik sing apik kanthi inlay kuarsa - dirancang kanggo ngasingake, santai lan tenang . South Seas Village bakal nyakup penawaran khas kayata Sandal Tranquility Blissful Bed ™, kanthi kasur ukuran premium, dilengkapi seprei alus lan menu bantal, bathuk marmer sing dihiasi, dheweke lan wastafel, fasilitas mandhi dening Red Lane® Spa, Toan Kolam Renang Tranquility pribadi kanggo rong wong lan bar ing kamar lengkap karo pilihan omben-omben kalebu anggur Robert Mondavi. Akomodasi iki uga bakal nampilake warna cemeng, lampu sing nyenengake, lan sistem aromaterapi ing kamar kanthi minyak esensial sing santai kanggo nggawe pengalaman aroma lan ningkatake istirahat ing wayah wengi. Tamu sing tetep ana ing kategori suite butler anyar uga bakal ngombe pelayan pribadi, layanan kamar 24 jam, lan check-in VIP. 

"Sandal Royal Barbados minangka resor sing nyenengake kanggo pasangan sing golek kemewahan paling dhuwur. Kita wis nambah luwih akeh suite, restoran, lan kolam kanggo nambah pilihan sing nambah pengalaman tamu sing wis luar biasa, "ujare Adam Stewart, Ketua Eksekutif Sandals Resorts International. "Warta iki diwiwiti saka ekspansi anyar kita ing Sandals South Coast, Suite Swim-up Rondoval kaping pisanan ing Jamaika lan desa Walanda sing dibayangake maneh ing pantai, uga properti anyar ing Curaçao lan Saint Vincent lan Grenadines, sing ditandhani sangang pulo Karibia kanggo jejak Sandals Resorts International. Wayahe ekspansi sing ora ana tandhingane ing Sandals® Resorts iki sing paling apik, amarga terus nambah pengalaman plancongan Luxury Included® lan ndhukung wilayah sing kita tresnani, "ujare Stewart.

sandal 2
Suite Butler Swim-up Crystal Lagoon Laut Baru ing Segara Kidul kanthi Bak Rendhem Patio

Rong konsep kuliner anyar uga bakal dilebokake ing Sandals Royal Barbados, sing dadi total restoran ing resor dadi sangang. Griya ijo, minangka restoran ing kebon pedesaan, bakal nawakake para tamu masakan elegan sing disiapake karo daging lan panganan laut lokal, lan woh-wohan lan sayuran sing langsung saka kebon. Heart and Sol, cafe resor, nggabungake macem-macem, kacepetan lan layanan ing restoran gaya New York kanthi penawaran kuliner lokal kanggo alternatif sing seger lan resik kanggo roti isi, sup, salad, mangkuk smoothie sing ningkatake energi, lan nutrisi sing akeh jus lan jus buah lan sayuran seger.

Rong kolam renang banyu tawar anyar bakal dipasang ing bagean sing tenang ing Desa Segara Kidul. Siji kolam renang bakal duwe bar kolam renang layanan lengkap sing nawakake koktail kalori sing murah. Karo macem-macem rasa sing bisa dipilih kayata Ginger Mule, Brûléed Lemon Sour, Green Gin lan Cucumber Slush, para tamu bisa ngrasakake rasa Karibia tanpa luput.

Nalika nginep ing Sandals Royal Barbados, tamu uga duwe hak istimewa ijol-ijolan lengkap karo tangga teparo Sandal Barbados, nggawe mega-vacation sing kalebu loro resort kabeh klebu regane siji - 20 restoran total, 14 bar, 11 kolam renang lan lima kolam pusaran.

Sandals Royal Barbados saiki nampa reservasi kanggo akomodasi kasebut wiwit tanggal 1 Juli 2021. Kanggo pesenan plancongan Luxury Included® sabanjure, buku online utawa nelpon 1-800-SANDALS.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.