Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta anyar Turki lan Caicos Maneka Warta

Kapuloan Turks lan Caicos ngumumake Menteri Pariwisata anyar

Kapuloan Turks lan Caicos ngumumake Menteri Pariwisata anyar
Kapuloan Turks lan Caicos ngumumake Menteri Pariwisata anyar
ditulis dening Harry Johnson

Pariwisata minangka pendorong ekonomi utama Kapuloan Turks lan Caicos. Aku setya ngupayakake supaya industri ora mung pulih, nanging uga ngluwihi rekor saiki minangka salah sawijining tujuan mewah ing Karibia

Print Friendly, PDF & Email
  • Hon. Josephine Connolly resmi sumpah minangka Menteri Pariwisata, Lingkungan, Warisan, Maritim, Manajemen Gaming lan Bencana kanggo Kapuloan Turks lan Caicos
  • Hon. Janjian Connolly diangkat dening Perdana Menteri sing mentas dipilih. Charles Washington Misick sawise pemilihan umum Kapuloan Turks lan Caicos
  • Hon. Connolly wis aktif ngrewangi komunitase

Hon. Josephine Connolly resmi sumpah minangka Menteri Pariwisata, Lingkungan, Warisan, Maritim, Gaming lan Manajemen Bencana kanggo Kapuloan Turks lan Caicos dina Rebo tanggal 24 Februari 2021. Hon. Janjian Connolly diangkat dening Perdana Menteri sing mentas dipilih. Charles Washington Misick sawise pemilihan umum Kapuloan Turks lan Caicos sing dianakake dina Jumuah 19 Februari 2021. 

Ngomentari janjian kasebut Hon. Connolly ujar, "Aku diajeni kanggo ngawula Kapuloan Turks lan Caicos dadi Menteri Pariwisata ing titik kritis iki. Aku ngarep-arep bisa kerja sama karo para pemangku kepentingan lan mitra kanggo njamin sukses Turki lan Caicos dadi tujuan pariwisata lan nggoleki kabeh kesempatan kanggo tuwuh lan pembangunan sektor pariwisata. Pariwisata minangka pendhukung ekonomi utama Kapuloan Turks lan Caicos. Aku setya ngupayakake manawa industri ora mung pulih, nanging uga ngluwihi rekor saiki minangka salah sawijining tujuan mewah ing Karibia. ” 

Hon. Connolly miwiti bisnis ing Providenciales ing taun 1991, Tropical Auto Rentals Ltd (ngrekrut mobil), Connolly Motors Ltd. (suku cadang mobil ritel), 88.1FM (stasiun radio), Connolly Services Ltd (Western Union) lan Connolly Kia Ltd (distributor Kia).

Antarane 2004 lan 2010 Hon. Connolly mlebu ing Universitas Lancashire Tengah, entuk gelar BSc Manajemen lan Politik lan MSc ing Manajemen Sumber Daya Manusia.

Ing wulan Juli 2012, dheweke dipilih dadi salah siji saka limang anggota Majelis Majelis ing kabeh pulau lan banjur dipilih dadi Wakil Ketua Dewan Majelis. Ing 2016, dheweke dipilih maneh dadi anggota kabeh pulau. Ing taun 2021, dheweke kapilih kanggo jabatan kaping telu dadi anggota kabeh pulau lan saiki dadi Menteri Pariwisata.

Hon. Connolly wis aktif nulungi komunitase kalorone liwat kegiatan amal minangka sukarelawan karo Cancer Society, sawijining penyelenggara "In The Pink".

Hon. Connolly wis omah-omah rong puluh wolu taun lan duwe anak loro sing diwasa. Dheweke dadi Presiden Asosiasi Pandhuan Wanita, pelindung Soroptimists, anggota Asosiasi Real Estate Turks & Caicos (TCREA) lan anggota Institut Certified for Personnel Development (CIPD).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.