Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking DR Kongo Warta Pamrentah Warta Breaking Guinea Kabar Olahraga News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

CDC mbutuhake maskapai nglumpukake informasi kontak saka penumpang DRC lan Guinea

CDC mbutuhake maskapai nglumpukake informasi kontak saka penumpang DRC lan Guinea
CDC mbutuhake maskapai nglumpukake informasi kontak saka penumpang DRC lan Guinea
ditulis dening Harry Johnson

Pesenan iki ngetrapake aturan pungkasan interim Februari 2020 sing menehi wewenang CDC kanggo mbutuhake maskapai penerbangan lan operator pesawat liyane kanggo nglumpukake data tartamtu saka penumpang sadurunge mlebu pesawat menyang Amerika Serikat, lan menehi informasi menyang CDC sajrone 24 jam saka dhawuhe CDC

Print Friendly, PDF & Email
  • Saiki ana wabah Penyakit Virus Ebola (Ebola) ing Republik Demokratik Kongo (DRC) utawa Republik Guinea
  • Plancongan udara duweni potensi kanggo ngeterake wong, sawetara sing uga kena penyakit menular, ing endi wae ing jagad iki kurang saka 24 jam.
  • Maskapai penerbangan lan operator pesawat liyane bakal nglumpukake informasi iki lan ngirimake kanthi elektronik, supaya CDC bisa nampa data kasebut kanthi tepat wektu

Wiwit Kamis, 4 Maret 2021, maskapai lan operator pesawat liyane kudu njaluk nglumpukake lan ngirim informasi kontak menyang Pusat Pangendhalian lan Panyegahan Penyakit (CDC) kanggo tindak lanjut lan intervensi kesehatan masyarakat sing cocog kanggo kabeh penumpang sing mangkat menyang Amerika Serikat sing ana ing Republik Demokratik Kongo (DRC) utawa Republik Guinea ing 21 dina sadurunge tekan Amerika Serikat.

Saiki ana wabah Penyakit Virus Ebola (Ebola) ing DRC lan Guinea. Kemampuan kanggo ngenali lan nemokake wong ing AS sing bisa uga kena penyakit menular, kayata Ebola, ing luar negeri penting banget kanggo nyegah panyebaran penyakit ing komunitas AS. Duwe akses menyang informasi kontak para turis bakal ngidini departemen lan agensi federal, negara bagian, lan lokal AS nyedhiyakake informasi kesehatan, ngawasi para plancong kanggo pratandha lan gejala Ebola, lan priksa manawa para turis sing ngalami gejala cepet-cepet diisolasi lan nampa evaluasi lan perawatan medis sing cocog. .

Pesenan iki ngetrapake aturan final interim Februari 2020 sing menehi wewenang CDC kanggo mbutuhake maskapai penerbangan lan operator pesawat liyane kanggo nglumpukake data tartamtu saka penumpang sadurunge mlebu pesawat menyang Amerika Serikat, lan nyedhiyakake informasi kasebut menyang CDC sajrone 24 jam pesen CDC.

"Tindak lanjut kesehatan masyarakat sing tepat wektu mbutuhake pejabat kesehatan supaya bisa langsung ngakses informasi kontak sing akurat lan lengkap kanggo para plancong nalika tekan Amerika Serikat," ujare Direktur CDC Dr. Rochelle Walensky. “Informasi kontak sing ora akurat utawa ora lengkap nyuda kemampuan pejabat kesehatan masarakat kanthi cepet nglindhungi kesehatan para plancong lan masarakat. Sembarang wektu tundha kontak karo wong sing kena pengaruh bisa nambah kemungkinan nyebarake penyakit. "

Plancongan udara duweni potensi kanggo ngeterake wong, sawetara sing uga kena penyakit menular, ing endi wae ing jagad iki kurang saka 24 jam. Ing kahanan tartamtu, pejabat kesehatan masyarakat bisa uga kudu ngetutake para turis sing wis teka saka negara sing wabah kasebut, kayata wabah Ebola ing DRC lan Guinea.

CDC wis ngidentifikasi jumlah informasi minimal sing dibutuhake kanggo nemokake lelungan kanthi andal sawise tekan Amerika Serikat: jeneng lengkap, alamat nalika ing AS, nomer telpon kontak utama, nomer telpon kontak sekunder utawa darurat, lan alamat email. Maskapai penerbangan lan operator pesawat liyane bakal nglumpukake informasi iki lan ngirimake kanthi elektronik, supaya CDC bisa nampa data kasebut kanthi tepat wektu.

Pamrentah AS uga bakal miwiti pangalihan penumpang udhara saka DRC lan Guinea menyang enem bandara AS sing luwih saka 96% penumpang udara saka negara kasebut wis teka. Enem bandara kalebu New York (JFK), Chicago (ORD), Atlanta (ATL), Washington DC (IAD), Newark (EWR), lan Los Angeles (LAX). Penumpang bisa ngarepake informasi kontak sing bakal diverifikasi dening pejabat pamrentah AS nalika teka kanggo mesthekake akurat lan lengkap. CDC bakal nuduhake informasi kontak kanthi aman karo departemen kesehatan negara lan lokal kanggo tujuan akhir penumpang ing Amerika Serikat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.