Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US budaya News Blanja Teknologi Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Amazon kanthi tenang ngganti logo aplikasi 'smirk's Hitler'

Pilih basa sampeyan
Amazon kanthi tenang ngganti logo aplikasi 'smirk's Hitler'
Amazon kanthi tenang ngganti logo aplikasi 'smirk's Hitler'
ditulis dening Harry Johnson

Ora dingerteni nalika Amazon ngganti logo kasebut, nanging pangguna media sosial wiwit ngelingi pangowahan kasebut minggu kepungkur

Print Friendly, PDF & Email
  • Logo aplikasi anyar kanggo nggambar kothak Amazon sing coklat nganggo selot tape ing ndhuwur ikon eseman ikon perusahaan kasebut
  • Logo aplikasi anyar pungkasane katon samar kaya untu sikat untu sing terkenal karo Hitler
  • Amazon kanthi tenang ngowahi desain logo aplikasine sawise ana kontroversi media sosial

Ing wulan Januari 2021, Amazon ngluncurake logo aplikasi anyar sing dimaksudake kanggo nggambar kothak Amazon coklat nganggo selot tape bergerigi ing ndhuwur lambang esem ikon perusahaan kasebut. Nanging iki ora cocog karo pangguna media sosial.

Akeh pangguna media sosial negesake manawa kombinasi eseman lan kaset kasebut pungkasane meh ora mirip karo sikat untu sikat gigi Hitler sing misuwur, lan gambar kothak kanthi pita ing kertas kasebut mirip banget karo diktator Jerman Nazi.

Amazon kanthi tenang ngganti desain logo aplikasine, nyelehake tape jagged kanggo selembar tape sing luwih persegi kanthi pojok lempitan.

Ora dingerteni nalika Amazon ngganti logo kasebut, nanging pangguna media sosial wiwit ngelingi pangowahan kasebut minggu kepungkur, lan umume media saiki pungkasane ditrapake.

Perusahaan nerbitake pratelan manawa "mesthi golek cara anyar kanggo nyenengake para pelanggan," lan "ngrancang lambang anyar kanggo nuwuhake antisipasi, rasa seneng, lan bungahe nalika para pelanggan miwiti lelungan blanja ing telpon, kaya nalika ndeleng kothak kita ing langkah lawang. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.