24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Eswatini Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Warta Breaking Indonesia LGBTQ Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mbangun maneh Plancongan: Rungokake saka Menteri, Pemimpin Pariwisata lan takon

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Indonesia lan Eswatini dadi pemimpin utama karo mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, lan pimpinan ing 127 negara kanggo mbangun pariwisata lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. eTurboNews Para pamiarsa lan anggota Jaringan Pariwisata Dunia diundang kanggo melu Q&A langsung karo menteri pariwisata.
  2. Diskusi Rebuilding Travel umure setaun lan dadi puncak diskusi global karo para pemangku kepentingan pariwisata saka 127 negara.
  3. Kebijakan Perhotelan, Penerbangan, Transportasi, Lingkungan, lan Pamrentahan bakal dibahas dina iki ing masarakat mbangun maneh lelungan konferensi zoom.

Mbangun maneh nggampangake para pihak ing industri pariwisata lan pariwisata ngrembug babagan masa depan industri karo pimpinan perjalanan lan pariwisata, kalebu Menteri Pariwisata saka Indonesia lan Eswatini, bebarengan karo mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, lan liya-liyane.

The Menteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif minangka menteri ing Indonesia.

HE Sandiago Uno, Menteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Republik Indonesia, bakal dadi juru kunci ing dina Jumuah ing Mbangun maneh Diskusi Plancongan dening Jaringan Pariwisata Dunia.
Dheweke bakal pidato ing Sesi Asia, Australia, Eropa, Afrika jam 7:00 esuk London Wayah dina Jumuah 5 Maret.

HE Moses Vilakati, Menteri Pariwisata & Urusan Lingkungan kanggo Kerajaan Eswatini, bakal ngirim intine kanggo Diskusi Perjalanan Rebuilding nomer loro kanggo Amerika, Afrika, lan Eropa jam 6:00 wektu London.

  • HE Sandiaga Uno, Menteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif Republik Indonesia
  • Dr Taleb Rifai, Yordania, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO
  • Alain St. Ange, Seychelles, tilas Menteri Pariwisata Seychelles
  • Datuk Musa Hj Yusof, Wakil Direktur Malaysia 
  • Deepak Joshi, Nepal, mantan CEO, Papan Pariwisata Nepal
  • Cuthbert Ncube, Afrika Selatan, Ketua, Dewan Pariwisata Afrika
  • Vijay Poonoosam, mantan Etihad Airways, Ketua; Panitia Penerbangan WTN
  • Dov Kalmann, Israel, anggota pendiri
  • Sherin Frances, CEO, Dewan Pariwisata Seychelles
  • Rudi Herrmann, Kepala, WTN Bab Malaysia
  • Dr. Paul Rogers, Planet Happ
  • HE Moses Vilakati, Menteri Pariwisata & Lingkungan, Eswatini
  • Louis D'Amore, pendiri, Institut Perdamaian Internasional Liwat Pariwisata
  • Dr. Peter Tarlow, Ahli Keamanan Pariwisata
  • Cuthbert Ncube, Ketua, Dewan Pariwisata Afrika
  • Aleksandra Sasha, Montenegro, Kepala, Grup Balkan WTN
  • Dr Snežana Štetić, Serbia, Kepala, WTN Educationa l Komite
  • Profesor Geoffrey Lipman, Presiden, ICTP; SUNX, Belgia & Malta 
  • Marikar Donato, Federasi Duta Besar Khusus Pandhuan Pariwisata 
  • Max Haberstroh, Jerman

Pemangku kepentingan apa wae ing industri pariwisata lan pariwisata bisa dadi bagean saka diskusi pembangunan lan gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia ing www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.