24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

St. Regis Almasa kabuka ing ibukutha administratif anyar Mesir

St. Regis Almasa kabuka ing ibukutha administratif anyar Mesir
St. Regis Almasa kabuka ing ibukutha administratif anyar Mesir
ditulis dening Harry Johnson

Sesuai karo warisane merek apik, St. Regis Almasa diarepake bakal kalebu ciri khas merek kayata tradhisi lan ritual sing sugih kanggo nggawe pengalaman merek lengkap sajrone sawetara wulan sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email
  • Almasa Hotel merek maneh minangka The St. Regis Almasa, sing menehi era anyar keanggunan lan glamor ing tujuan anyar sing nyenengake iki
  • Nampilake desain tanpa wates lan arsitektur sing apik banget, St. Regis Almasa nawakake 270 kamar, 90 suite, 60 apartemen lan 14 villa
  • Estetika klasik hotel kasebut bisa dicampur kanthi apik karo kain mewah sing mewah kanggo nggawe kemewahan lan kenyamanan sing apik

St Regis Hotels and Resorts, bagean saka Marriott International, dina iki ngumumake dibukak The St. Regis Almasa kanthi jeneng pangembang ing Hotel Almasa. Dumunung ing Ibu Kota Administratif Anyar Mesir, St. Regis Almasa siyap dadi alamat paling apik ing tengah-tengah kutha sing bakal teka, sing bakal dadi pasuryan anyar Kairo lan pusat administrasi lan finansial Mesir.

"Kita seneng nggawa merek St. Regis sing apik kanggo Ibu Kota Administrasi Anyar bebarengan karo Otoritas Nasional kanggo Manajemen & Investasi," ujare Guido De Wilde, Kepala Pegawai Operasi, Timur Tengah, Marriott International. "Pembukaan iki minangka tonggak sejarah sing penting ing perjalanan lan negesake kapercayan lan kapercayan sing dimiliki pemilik kanggo kita lan kekuwatan merek mewah ing wilayah kasebut."

Ketua Umum Otoritas Nasional Manajemen & Investasi Sherif Salah El-Din ujar, "Otoritas Nasional kanggo Manajemen lan Investasi seneng bisa kolaborasi karo Marriott International kanggo nggawa canggih klasik merek St. Regis menyang Ibu Kota Administrasi Anyar Mesir . St. Regis Almasa bakal duwe peranan penting kanggo menehi dhukungan sing dibutuhake ing industri pariwisata lan bakal dadi tujuan anyar kanggo keramahan mewah ing Mesir, dadi acara utama, konferensi lan puncak sing paling dikarepake ing negara kasebut. "

Nampilake desain tanpa wates lan arsitektur sing apik banget, St. Regis Almasa nawakake 270 kamar, 90 suite, 60 apartemen lan 14 villa. Estetika klasik hotel kasebut bisa dicampur kanthi apik karo kain mewah sing mewah kanggo nggawe kemewahan lan kenyamanan sing apik.

Sesuai karo warisane merek apik, St. Regis Almasa diarepake bakal kalebu ciri khas merek kayata tradhisi lan ritual sing sugih kanggo nggawe pengalaman merek lengkap sajrone sawetara wulan sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.