Airlines aviation Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Pitakonan Investments News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

easyJet CEO ngandhani kaya ngono

Pilih basa sampeyan
easyjet ceo 2
easyjet ceo

Nalika dhuwit mandheg ing kene, lan sampeyan ana ing kene, kepiye sampeyan ngatasi entitas kejem kaya COVID-19 lan kabeh pengaruh sing ana ing maskapai sing wis luwih saka setaun saiki?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kanthi kuartal saiki ing 10% level kursi 2019, kepiye CEO ndeleng wulan lan kwartal mbesuk?
  2. Watesan maskapai nggawe bingung kanggo para pelanggan ing tangan siji lan nantang operator supaya bisa makarya ing lingkungan sing ngelingake kedadeyan normal.
  3. Kanthi pamrentah nggawe rencana babagan carane ngeculake watesan, Lundgren ujar manawa bisa ngarep-arep musim panas sing apik amarga iki dudu masalah babagan panjaluk; kabeh babagan watesan sing ana.

Ing sawijining wawancara karo Johan Lundgren, CEO easyJet, Jonathan Wober saka CAPA Live wawancara karo kepala eksekutif ing kahanan saiki ing jagad sing ngatasi COVID-19 lan efek sing dialami ing industri penerbangan ing umum lan ing easyJet .

Jonathan Wober:

Sugeng enjang. Muga-muga seneng banget nampani ketua eksekutif easyJet, Johan Lundgren, sing gabung karo perusahaan kasebut, kira-kira telung taun kepungkur saiki. Jam pira sampeyan kudu ngadhepi Johan. Aku mung arep miwiti karo takon babagan pitakonan sing rada adoh. Aku maca, miturut riset, sampeyan miwiti urip dadi trombonis, dadi aku kira sampeyan wis ngganti siji jinis tabung logam liyane. Aku kepingin weruh apa ana gandhengane karo karir awal karo karir lelungan.

Johan Lundgren:

Oh, iku pitakonan apik. Aku durung duwe sing siji. Apa ana gandhengane karo… Ora, aku mikir yen aku pancen wis tekad wiwit cilik mula aku kepengin dadi trombonis solo, lan ora ana sing nate ngandhani babagan kasunyatan manawa ora ana akeh panjaluk ing kana. trombone solois, dadi panjaluk lan kebutuhan, dudu prekara sing wis cukup dingerteni, mula aku ora cukup bakat. Banjur, aku mutusake arep lelungan amarga aku seneng lelungan, lan aku tresna karo wong, mula keprungu kaya ide sing apik. Banjur, aku ngupayakake pirang-pirang jabatan ing industri plancongan lan perhotelan, sing saiki dadi kerjaanku.

Jonathan Wober:

Yo wis Aku kira panjaluk trombonis solo isih luwih murah tinimbang panjaluk lelungan udara, sanajan saiki lagi depresi. Nggawe kita lelungan udhara, mung kanggo ngerteni luwih akeh babagan level kegiatan sampeyan saiki, sampeyan wis ujar, yen kuartal saiki 10% saka level kursi 2019. Ing kuartal Desember, aku kira-kira ana 18% level kursi 2019 lan mung 13% nomer penumpang. Kanthi 10% kapasitas sing sampeyan entuk ing kuartal saiki, level penumpang apa sing sampeyan ngarepake? Banjur, sing luwih penting, dak kira, amarga kabeh wong ngerti manawa kita ngerti ing kunci, kepiye sampeyan ndeleng kemajuan ing wulan lan wulan kepungkur?

Johan Lundgren:

Ya, sampeyan bener. Maksudku, kita ujar manawa ora diperkirakan mabur luwih saka 10% ing kuartal sing dibandhingake karo level 2019. Masalahe, yaiku, sentimen lelungan, gumantung banget karo aliran warta saben dinane. Uga, sing paling gedhe saiki kita, yaiku, watesan sing wis ditemtokake kanggo ngontrol pandemi. Salah sawijining kesulitan sing kudu diadhepi kabeh wong nalika sampeyan ana ing industri iki yaiku kasunyatan manawa watesan kasebut beda banget gumantung karo yurisdiksi, sing nggawe para pelanggan bingung banget lan nantang para operator supaya bisa makarya apa wae sing ngelingake sampeyan kahanan normal.

Dadi, kita kudu fleksibel sanget babagan rencana kapasitas, nanging volume jumlahe, lan volume sing ana utamane mabur domestik. Wiwitane mung sithik penerbangan internasional. Kita ora ngira yen bakal ana akeh pesawat ing kuartal iki nalika ndeleng kedadeyan ing Natal sadurunge, nanging sing paling penting saiki pamrentah nggawe rencana babagan kepiye. ngendhokke watesan sing wis ana, mula kita bisa ngarep-arep musim panas sing apik amarga kita ngerti manawa ana permintaan sing nduwe. Iki dudu pitakonan babagan panjaluk. Iki kabeh babagan watesan sing ana. Sing mesthi wae, minangka akibat saka pandemi, sing kita ngerti kabeh minangka prioritas utama lan utama ing kene.

Jonathan Wober:

Eurocontrol, manajer jaringan, bubar ngetokake sawetara skenario lalu lintas sing nuduhake, sanajan ing wulan Juni, lalu lintas kanthi jumlah penerbangan, nanging beda karo nomer kursi, bakal mudhun antara 55% lan 70% ing level 2019. dening Juni. Yen kita isih ngomong babagan penerbangan sing suda banget ing tahap kasebut, Maksude, ing endi sampeyan bisa ndeleng sawise wulan Juni? Apa kita bakal bali menyang… Kita ora bakal bali menyang taun 2019, nanging ing endi sampeyan bisa nemokake skenario paling apik?

Johan Lundgren:

Deleng, aku mikir ana sawetara skenario ing kana, nanging ayo cetha. Ora ana sing ngerti. Ora ana sing ngerti apa bakal luwih utawa kurang saka sawetara statistik sing sampeyan sebut. Mesthi wae, narik kawigaten kanggo ndeleng skenario, lan sawetara adhedhasar asumsi-asumsi sing ndasari sing bisa uga sejatine, nanging kasunyatane bisa diganti sawetara minggu. Yen minangka lanjutan saka peluncuran sukses program vaksinasi, mula bakal duwe efek sing luwih apik tinimbang sing diantisipasi, bisa diwatesi watesan sadurunge. Aku rumangsa bakal… bisa dadi plancongan ing plancongan amarga panjaluk sing gedhe banget, ora ana sing ngerti, nanging ora ana sing ngerti apa sing bakal ditrapake sajrone seminggu, aja preduli apa sing bakal kedadeyan ing wulan Juni.

Nanging aku positif musim panas yen program vaksinasi sukses, yen bisa digunakake kanggo varian, yen bisa digunakake kanggo mutasi sing ana ing kana, mula kita ngerti manawa ana kebutuhan mendesak supaya pamrentah ngeculake watesan kasebut . Sampeyan uga eling, manawa ana akeh negara sing gumantung banget karo pariwisata, mula iki minangka salah sawijining prioritas sing bisa ditindakake kanthi aman supaya bisa mabur lan lelungan maneh. Aku mikir kita bakal kaget banget yen ana kelanjutan positif saka program vaksinasi.

Jonathan Wober:

Aku kira dhuwit recehan loro-lorone kanggo wong kaya sampeyan, amarga sampeyan Pan-European, sampeyan beroperasi ing pirang-pirang negara, nanging sampeyan duwe kesempatan luwih akeh tinimbang maskapai sing fokus ing utamane mabur metu saka siji negara, nanging sampeyan uga kudu ngadhepi level ketidakpastian sing luwih gedhe babagan pamrentah sing beda-beda tumrap kabeh perkara kasebut. Watesan perjalanan ora nate koordinasi babar pisan. Kemajuan vaksinasi beda karo jangka wektu sing beda ing macem-macem negara, lan sanajan sampeyan wis maju kanthi sukses karo vaksinasi, negara-negara bisa mutusake supaya batasan lelungan amarga negara liya durung nindakake kemajuan sing padha. Kepiye sampeyan miwiti ngrancang jaringan kanthi kahanan kaya ngono?

Johan Lundgren:

Kita ngerti, umpamane, yen ana macem-macem bedane ing antarane negara, lan bakal ana watesan sing luwih kenceng ing negara liya saka negara liya, asline duwe maskapai yaiku, sampeyan bisa mindhah aset sampeyan. Sampeyan bisa mabur menyang macem-macem panggonan. Sampeyan bisa mabur menyang ngendi panjaluk. Aku mikir yen pratelan awal saka panjaluk sing ditemokake ing musim panas kalebu resort liburan tradisional sing gedhe, ing endi masarakat ngerti manawa ana prasarana lan liya-liyane, nanging yen wates internasional ditutup , ya, mula bakal luwih fokus karo domestik, kayata. Maksudku, sepisan, sampeyan bisa ndeleng… Kaya sing dakkandhakake, iku skenario.

Ora ateges bisa uga kedadeyan yaiku sampeyan bisa ndeleng mabur domestik sing kuwat banget. Yen sampeyan ndeleng apa sing wis ditindakake saiki, saka 10% kasebut, lan nganti 10% sing dibahas ing kuartal, utamane domestik Inggris, domestik Prancis, lan domestik ing Italia. Banget sithik internasional. Mesthine, yen ana negara sing nganggep saiki wis ngontrol iki, nanging dheweke pengin duwe watesan kanggo lelungan internasional, mula bakal dibayangke ing program kasebut. Dadi, kita wis nindakake pirang-pirang skenario kasebut, lan kita pengin ngenteni nganti bisa digunakake sadurunge kita miwiti, lan didol, lan entuk kru, lan miwiti ndeleng kapasitas tinimbang panjaluk kasebut anggere kita bisa entuk informasi paling anyar babagan watesan amarga watesan kasebut pancen kunci ing kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.