Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Travel US ndhukung Rencana Penyelamat Amerika Presiden Biden

Travel US ndhukung Rencana Penyelamat Amerika Presiden Biden
Travel US ndhukung Rencana Penyelamat Amerika Presiden Biden
ditulis dening Harry Johnson

Pemulihan ekonomi Amerika gumantung saka pamulihan sing kuat ing industri lelungan, mula bakal terus mbutuhake pitulung gedhe kanggo bisnis industri lelungan

Print Friendly, PDF & Email
  • Rencana Penyelamat Amerika Presiden Biden nyedhiyakake relief sing dibutuhake banget supaya ora cukup suwe
  • Industri lelungan ilang yuta kerja taun kepungkur, meh 40% kabeh proyek sing ilang
  • US Travel ngucapke matur nuwun banget marang Kongres lan pamrentah amarga fokus kanggo nglawan virus lan menehi industri industri sing paling angel ing Amerika

Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki kanggo dhukungan saka $ 1.9 triliun Covid-19 paket bantuan sing dikenal minangka Rencana Penyelamat Amerika:

"Rencana Presiden Biden nyedhiyakake relief sing dibutuhake banget sing ora bisa ditindakake kanthi cepet, lan kita disengkuyung karo momentum ing Kongres kanggo maju paket penting iki. Nyepetake distribusi vaksin minangka kunci kanggo miwiti maneh lelungan lan miwiti ekonomi Amerika sing luwih jembar, lan kita ndhukung dhukungan kepemimpinan federal sing kuat supaya bisa divaksinasi kanthi cepet.

"Kita uga luwih disengkuyung karo langkah-langkah kanggo nyedhiyakake dana tambahan lan utangan kanggo usaha cilik ing industri sing paling angel, kalebu lelungan. Program Proteksi Paycheck bakal kadaluwarsa ing pungkasan wulan, nanging rasa sakit ekonomi pandemi bakal tetep adoh saka wektu kasebut. Nambahi deadline aplikasi program nganti 31 Desember lan ngidini narik utangan kaping telu bakal penting kanggo njamin bisnis industri lelungan sing berjuang bisa njaga operasi lan njaga karyawan mbayar gaji.

"Industri lelungan ilang yuta kerja taun kepungkur, meh 40% kabeh proyek ilang. Pemulihan ekonomi Amerika sing luwih jembar gumantung karo pamulihan sing kuat ing industri lelungan, mula kita bakal terus mbutuhake pitulung sing cukup kanggo bisnis industri lelungan.

"Travel AS ngucapke matur nuwun banget marang Kongres lan pamrentah amarga fokus kanggo nglawan virus lan menehi industri industri sing paling angel ing Amerika. Kita ngarep-arep terus kerja bareng karo pamrentah federal babagan langkah-langkah pemulihan lan stimulus tambahan kanggo nyepetake periode pemulihan lan mulihake proyek Amerika kanthi cepet. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.