Hotel Tampa's Epicurean milih General Manager & Chef Executive anyar

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Hotel Tampa's Epicurean milih General Manager & Chef Executive anyar

Duo dinamis gabung maneh ing Hotel Hyde Park trendi ing Tampa Selatan

Print Friendly, PDF & Email
  • Epicurean Hotel dununge ing distrik bersejarah Hyde Park ing Tampa Selatan
  • Epicurean Hotel sing fokus ing panganan duwe kelas kuliner modern sing dikenal kanthi jeneng Teater Epicurean
  • Epicurean Hotel minangka properti hotel sing pertama dibangun ing Amerika Serikat sing gabung karo Autograph Collection bergengsi Marriott International, Inc.

Epicurean Hotel bubar ngumumake janjian Shawn Routten dadi manajer umum lan Adam Hyatt minangka koki eksekutif hotel butik 137 kamar. Routten bakal ngawasi pengambilan karyawan anyar lan operasi saben dinane Hotel Epicurean, dununge ing distrik bersejarah Hyde Park ing Tampa Selatan. Routen sadurunge makarya ing Epicurean limang taun sadurunge diangkat dadi manajer umum Fenway Hotel ing Dunedin, Florida. Hyatt uga ngenteni wektu ing Fenway Hotel, ing kana dheweke dadi koki eksekutif nalika hotel kasebut dibukak ing taun 2018.

Routten duwe pengalaman luwih saka 17 taun ing industri perhotelan, kanthi 12 taun kasebut ana ing Mainsail Lodging & Development. Dheweke miwiti karir karo Mainsail minangka host meja depan ing Mainsail Suites Hotel & Conference Center, sadurunge kerja nganti manajer kantor ngarep. Dheweke banjur dipromosikake dadi manajer kantor ngarep ing Hotel Epicurean ing taun 2013, ing kana dheweke luwih mbedakake lan dadi pangkat direktur ing taun 2017. Sajrone wektu ing Epicurean, Routten duwe peran integral kanggo nggayuh akeh penghargaan lan pengakuan, kalebu Hotel Anyar Paling Anyar ing taun 2013 ing Marriott, Hotel Internasional Taun saka Marriott ing taun 2017 lan Penghargaan Pilihan Pamaca Traveller Nast 10 Dhaptar Hotel Paling Apik ing Florida ”suwene pirang-pirang taun. Ing taun 2018, Routten disentuh dening Mainsail kanggo dadi manajer umum Hotel Fenway, ing pimpinan tim kasebut mbukak tim kanthi sukses liyane.

"Ora akeh wong sing ngerti Epicurean uga Shawn, sing nulungi kita mbukak properti lan makarya ing macem-macem posisi ing hotel butik kanthi tema kuliner sing unik iki," ujare Joe Collier, Presiden, Mainsail Lodging & Development. "Lan bathi yen Adam bali menyang kulawarga Mainsail; pengetahuan babagan properti, keahlian ing pawon, lan sejarah karo Shawn mesthi dadi resep sukses ing Epicurean. ”

Minangka koki eksekutif ing Epicurean, Adam Hyatt bakal ngarahake operasi kuliner saben dinane ing hotel Élevage SoHo Kitchen & Bar, lan EDGE Rooftop Cocktail Lounge, uga ngawasi penawaran panganan lan omben-omben kanggo ruang fungsi Epicurean 5,200 kaki persegi kanggo rapat, pesta perusahaan, acara katering lokal lan acara-acara khusus. Kanthi luwih saka 18 taun pengalaman kuliner, Hyatt minangka koki eksekutif paling anyar ing Steelbach, dununge ing Armature Works sing populer ing Tampa. Sadurunge, dheweke dadi koki eksekutif HEW Parlor & Chophouse, restoran teken Fenway Hotel. Dheweke uga mitra koki ing Platt Street Borough, ing kana dheweke dadi inductee ing Koki Amerika Terbaik 2013. Hyatt uga wis nyekel jabatan ing Ciccio Restaurant Group, Roy's Hawaiian Fusion, lan Mystic Fish ing Palm Harbor.

Epicurean Hotel minangka properti hotel sing pertama dibangun ing Amerika Serikat sing gabung karo Autograph Collection® sing prestisius saka Marriott International, Inc.

Print Friendly, PDF & Email