24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airport aviation Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Warta Pamrentah Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Angkatan penumpang India sing ora sopan meksa darurat Air France ing Bulgaria

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penerbangan Air France saka Paris menyang New Delhi nggawe pendaratan darurat ing bandara ibukutha Bulgaria

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan Air France saka Paris menyang New Delhi nggawe pendaratan darurat ing bandara ibukota Bulgaria
  • Penumpang Rowdy dituntut kanggo mbebayani keamanan penerbangan
  • Penumpang kasebut nyerang pramugari lan nggepuk lawang kokpit

Miturut pejabat Bulgaria, jet penumpang Prancis dipeksa nggawe pendaratan darurat ing Bandara Sofia Bulgaria.

An Air France penerbangan sing mlaku saka Paris menyang New Delhi kudu dialihake menyang bandara Bulgaria amarga ana penumpang sing ora sopan.

Penumpang sing ngganggu, sawijining warga India, wiwit tumindak ora sengaja sawise mlebu, padu karo penumpang liyane, nyerang pramugari lan nabrak lawang kokpit, miturut pejabat ing Badan Penyelidikan Nasional Bulgaria.

Prilaku penumpang sing agresif meksa kapten pesawat kasebut supaya njaluk dharatan darurat ing bandara ibukota Bulgaria. Wong kasebut, sing jenenge ora dicethakake, dijupuk saka pesawat kasebut lan dituduh mbebayani keamanan penerbangan. Yen dihukum, dheweke bakal ukuman nganti 10 taun.

Banjur, pesawat kasebut kanthi aman nerusake perjalanan menyang New Delhi, India.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.