Berita Breaking Belgia Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional News wong Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta video

Apa anak putu bakal beku utawa nggoreng?

Print Friendly, PDF & Email

Profesor Geoffrey Lipman duwe semangat kanggo perubahan iklim.
Dheweke ora pengin anak putune beku utawa goreng - mula sebabe.

Print Friendly, PDF & Email

Profesor Geoffrey Lipman duwe semangat kanggo perubahan iklim.

Dheweke adhedhasar ing Brussels, Belgia, lan nerangake kenapa perubahan iklim luwih gedhe tinimbang Coronavirus. Dheweke ngomong nalika setaun mbangun maneh lelungan diskusi dening Jaringan Pariwisata Dunia o0n Jumuah,

Pangadeg WTTC mantan asisten direktur jenderal kanggo UNWTO, dheweke wis dadi driver utama ing industri pariwisata lan pariwisata global nganti puluhan taun. Geoffrey nuduhake pikirane babagan pentinge perubahan iklim, lan kegiyatan ing jaringan SunX.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.