24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Petualangan Asosiasi Warta budaya Warta Pamrentah Investments Kabar Breaking Malaysia wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta video

Turisme Malaysia nendhang lan obah

Turisme Malaysia nendhang lan gerakane
my1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pariwisata Malaysia ana ing mode aman miturut wakil direktur jenderal kasebut.
Datuk Musa Hj Yusof bakal nerangake cara kerjane.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Malaysia ana ing mode aman, nanging ora ateges lembaga pamrentah ora aktif
  2. Wakil Direktur Jenderal Pariwisata Malaysia ujar manawa kantor jaban rangkah padha nendhang lan pindhah
  3. Jaringan Pariwisata Dunia ngundang Pariwisata Malaysia kanggo diskusi interaktif lan ana akeh sing bakal ngomong babagan pendekatan inventori Malaysia kanggo mbukak maneh industri pariwisata lan pariwisata.

Datuk Musa Hj Yusof minangka Wakil Direktur Jenderal Pariwisata ing Malaysia. Dina Jumuah ing Jaringan Pariwisata Dunia hafalan setaun diskusi diskusi lelungan maneh lan ngundang Wakil Direktur kanggo nganyari pamirsa global babagan pimpinan lelungan babagan kahanan ing Malaysia.

Moderator Rudi Herrmann, Ketua WTN Bab Malaysia ujar manawa Datuk Musa Hj Yusof minangka wong sing ngerti, lan dheweke ngerti.

Pariwisata Malaysia ana ing mode aman saiki. Hukuman tumrap bisnis, ora ngetutake peraturan sing ditindakake dening sistem Safe Mode ing negara Asia Kidul iki mundhak saka $ 200.00 nganti $ 10,000.00. Rapat cilik saiki bisa ditindakake maneh.

Perbatasan internasional ditutup, nanging gelembung perjalanan dibahas karo Singapura, Indonesia, Thailand, lan Brunei.

"Kita nggawe kapercayan kanggo lelungan domestik. Malaysia nggawe Kampanye Bersih lan Aman. Ora ana wong ing Malaysia sing kena infeksi COVID-19 ing hotel. Paku katon ing setelan pabrik, nanging ora ana ing sektor pariwisata lan pariwisata.

Penerbangan teka lan budhal saka wilayah Teluk, nanging biasane nggawa sarung tangan karet. Malaysia minangka salah sawijining produsen sarung tangan karet paling gedhe.

Papan Pariwisata Malaysia ing jaban rangkah obah lan obah lan nendhang miturut Datuk. Kegiatan kalebu diskusi B2B lan nggayuh media sosial.

Akeh pengaruh media sosial sing macet ing Malaysia amarga kovid lan dadi juru bicara produk pariwisata lan pariwisata ing negara kasebut, uga industri panganan.

Alain St Ange, mantan menteri pariwisata kanggo Seychelles meksa nggawe paspor Vaksinasi internasional. Datuk Musa Hj Yusof setuju.

Watch pikirane:



Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.