Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Lelungan Rel tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa lan Deutsche Bahn mbukak kereta DB Sprinter kanthi cepet menyang Bandara Frankfurt

Lufthansa lan Deutsche Bahn mbukak kereta DB Sprinter kanthi cepet menyang Bandara Frankfurt
Lufthansa lan Deutsche Bahn mbukak kereta DB Sprinter kanthi cepet menyang Bandara Frankfurt
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi nggedhekake kerja sama, Lufthansa lan Deutsche Bahn nyetel standar anyar ing mode transportasi jaringan sing ramah lingkungan

Print Friendly, PDF & Email
  • Sambungan Rail Lufthansa Express anyar menyang Bandara Frankfurt saka Berlin, Hamburg, Bremen, Münster lan Munich
  • Sepur kacepetan dhuwur kanthi cepet: Wektu lelungan sing luwih cekak ing antarane pusat kutha Jerman utama
  • Luwih akeh pilihan layanan lan fleksibel sing ditawakake pelanggan Lufthansa

Lufthansa lan Deutsche Bahn fokus ing ekspansi layanan sepur-menyang-pesawat gabungan. Ing Frankfurt dina iki, loro perusahaan kasebut nyedhiyakake rencana kanggo inisiatif produk gabungan. Ing Lufthansa Jaringan Express Rail bakal ditambah karo limang kutha tambahan. Wiwit wulan Desember, sing diarani "Sprinter", sing sepur cepet banget, uga bakal dituju Bandara Frankfurt kaping pisanan. Kanthi nggedhekake kerja sama, Lufthansa lan Deutsche Bahn nyetel standar anyar ing mode transportasi jaringan sing ramah lingkungan.     

Harry Hohmeister, Anggota Dewan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG, ujar: "Kanthi inisiatif gabungan iki, kita nguatake tawaran mobilitas ing Jerman, saengga bisa nguatake ekonomi lokal. Kanthi ngubungake transportasi rel lan udhara kanthi cerdas, kita nawakake jaringan perjalanan sing lancar lan nyaman kanggo para konsumen lan lingkungan. " 

Anggota Dewan DB Berthold Huber: "Kerja sama sing apik saiki wis dadi kemitraan sing komprehensif, sing durung ana sadurunge ditemokake antarane Lufthansa lan Deutsche Bahn. Ing pungkasan taun, DB bakal nggedhekake hubungan antarane hub paling gedhe ing Jerman lan koneksi Sprinter anyar. Lelungan nganggo ril bakal luwih cepet lan luwih kepenak. ”

Jaringan sing luwih gedhe lan "Sprinters" sing cepet banget

Deutsche Bahn lan Lufthansa wis nawakake 134 sepur feeder saben dina menyang Bandara Frankfurt saka 17 kutha Jerman. Ing paruh kapindho 2021, limang kutha liyane bakal ditambahake. Wiwit wulan Juli, kaping pisanan, sampeyan bisa lelungan menyang Bandara Frankfurt kanthi Lufthansa Express Rail saka Hamburg lan Munich, lan diwiwiti wulan Desember saka Berlin, Bremen lan Münster.

Kajaba iku, koneksi Sprinter anyar bakal debut wiwit wulan Desember. Perjalanan sepur antara Munich lan Cologne bakal dicekak kurang saka patang jam. Saka lan menyang Munich lan Nuremberg, bakal ana kreta langsung menyang Bandara Frankfurt kaping pindho saben dina kanthi telung lan rong jam, tanpa mandheg tambahan ing antarane - setengah jam luwih cepet saka dina iki lan tepat wektu karo wektu budhal lan tekane penerbangan ing Pusat Lufthansa.

Peningkatan kenyamanan lan pesenan sing luwih fleksibel

Kabeh fitur sing wis dicoba saka program Lufthansa Express Rail, kayata kursi sing dilindhungi undhang-undhang, jaminan sambungan, akrual jarak tempuh kanggo lelungan kereta uga lelungan kelas 1 lan akses menyang ruang tunggu DB kanggo Bisnis uga sing Pertama Pelanggan kelas, mesthi bakal kasedhiya. Layanan tambahan bakal ditambahake ing mbesuk. Sepur Express Rail bakal gampang dingerteni amarga merek DB-LH gabungan ing akeh kereta api. Informasi LH uga bisa diakses ing kereta liwat WLAN gratis. Penumpang sing memesan kelas kapisan Bisnis utawa Jari, seneng layanan DB Premium ing kelas 1 lan katering on-board gratis.

Pengangkutan lan panyimpenan koper uga bakal luwih gampang: Deutsche Bahn luwih milih nggunakake sepur generasi paling anyar kanthi kompartemen koper gedhe. Sanalika lalu lintas ing bandara njupuk maneh, pelanggan Lufthansa Express Rail bakal diwenehi akses menyang jalur cepet ing pos keamanan. Salajengipun, nalika mlebu ing Bandara Frankfurt, koper pelanggan Express Rail bakal diprioritasake.

Pesenan tiket Lufthansa Express Rail bakal dadi luwih fleksibel. Wiwit wulan April 2021, sepur feeder bakal bisa dipesen anggere penerbangan sambung sing gegandhengan bisa dipesen. Sanalika, sampeyan kudu mbayar buku luwih dhisik, tegese tiket bisa luwih murah. Sorotan khusus ing taun iki: Pelanggan Miles & Luwih akeh bakal nampa mil status dobel ing kabeh lelungan Lufthansa Express Rail, kaya ing kabeh penerbangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.