Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Singapura Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Singapore Airlines kanggo nyoba 'paspor COVID-19' ing penerbangan London

Pilih basa sampeyan
Singapore Airlines kanggo nyoba 'paspor COVID-19' ing penerbangan London
Singapore Airlines kanggo nyoba 'paspor COVID-19' ing penerbangan London
ditulis dening Harry Johnson

Keputusan kanggo pilot aplikasi penerbangan menyang London kemungkinan bakal nambah alis ing Inggris, ing saiki ana debat panas babagan rencana ngenalake paspor kesehatan kanggo lelungan internasional

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai bakal nyoba aplikasi seluler IATA Travel Pass ing penerbangan saka Singapura menyang London antara tanggal 15-28 Maret
  • Aplikasi iki ngidini para lelungan nggawe ID digital sing kalebu foto lan rincian paspor
  • Yen sukses, maskapai kasebut bakal ngidini integrasi sistem Travel Pass menyang aplikasi seluler Singapore Airlines

Singapore Airlines ngumumake bakal nyoba aplikasi seluler Travel Pass Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA), uga dikenal minangka 'paspor COVID-19' ing penerbangan saka Singapura menyang London antara tanggal 15-28 Maret.

Operator kasebut bakal nggunakake aplikasi seluler sing verifikasi status COVID-19 penumpang, minangka bagean saka program pilot paspor kesehatan sing bisa diadopsi ing saindenging jagad.

IATAAplikasi seluler ngidini para lelungan nggawe ID digital sing kalebu foto lan rincian paspor. Singapore Airlines penumpang bakal dijaluk ngunjungi salah siji saka pitung klinik sing melu ing Singapura sing bisa nyedhiyakake sertifikasi digital sing dibutuhake sing digunakake dening aplikasi kasebut.

Peserta kudu nampilake ID digitale, uga salinan fisik asil tes COVID-19, kanggo staf check-in sadurunge diidini pesawat. Maskapai kasebut tagihan app minangka cara sing cepet lan gampang kanggo nyimpen rincian kesehatan nalika negesake manawa data kasebut aman lan ora disimpen ing database pusat.

Yen dianggep sukses, program pilot bakal ngidini integrasi sistem Travel Pass menyang aplikasi seluler Singapore Airlines wiwit pungkasan taun iki, kanthi ngarep-arep bakal digunakake kanggo kabeh penerbangan karo maskapai kasebut.

Singapore Airlines ngluncurake tahap pertama uji coba sertifikasi kesehatan ing wulan Desember. Penumpang sing lelungan saka Jakarta utawa Kuala Lumpur menyang Singapura dijaluk nampa tes COVID-19 lan banjur diwenehi kode QR, sing ditampilake ing check-in.

Ing rilis pers sing ngumumake tahap pertama uji coba, maskapai kasebut ujar manawa tes lan vaksinasi COVID-19 bakal dadi "bagean integral" saka lelungan udara lan ID kesehatan digital anyar bakal nggawe "pengalaman sing luwih lancar" kanggo pelanggan ana ing "normal anyar." Mbesuk, Travel Pass uga bakal bisa verifikasi status vaksinasi. 

Asosiasi Transportasi Udara Internasional ngumumake ing wulan November yen nggunakake aplikasi kasebut minangka cara kanggo urip maneh lelungan internasional ing tengah pandemi kasebut. Sawetara maskapai wis nyebutake dhukungan kanggo ID digital, kalebu Qantas Airways, sing ujar manawa arep nggawe bukti vaksin COVID-19 wajib kanggo kabeh penumpang internasional sing lelungan menyang Australia. CEO perusahaan, Alan Joyce, uga berspekulasi manawa paspor kesehatan digital bakal dadi syarat ing saindenging jagad.

Keputusan kanggo pilot aplikasi penerbangan menyang London mesthine bakal nambah alis ing Inggris, sing saiki ana debat panas babagan rencana kanggo ngenalake paspor kesehatan kanggo lelungan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.