Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Seri Forum Gastronomi Jamaika kanggo Meningkatake Pambrontakan Pariwisata

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, negesake manawa inisiatif paling anyar dening Dana Peningkatan Pariwisata (TEF), liwat divisi Jaringan Pariwisata Pariwisata, kanggo dadi tuan rumah seri forum gastronomi Jamaika virtual, bakal mbantu nyiyapake industri kuliner kanggo rebound sektor pariwisata, ing akibat saka pandemi COVID-19.

Menteri Bartlett muji inisiatif kasebut nalika pidato ing sesi pertama ing seri sing diantisipasi bubar. Forum kasebut fokus ing topik: Pariwisata Gastronomi minangka bagean saka Normal of New Living with COVID-19.

Serial forum bakal fokus ing topik sing ana gandhengane karo panganan lan ngupayakake menehi informasi sing penting kanggo pamirsa target, kalebu: koki, katering, akademi, pemangku kepentingan pertanian, restaurateurs lan operator tur, kanthi tujuan nyambungake ekosistem lan ngubungake start-up lan bisnis sing ana ing sadawane rantai nilai pariwisata gastronomi.

"Presentasi lan informasi sing ditawakake kanggo para pemangku kepentingan, wis dikemas kanthi tliti kanggo nyiyapake kita kabeh supaya bisa maju. Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, ora bakal dadi bisnis kaya biasane lan kaya cathetan sing ditawakake kanthi apik, kabeh wong kudu tampil luwih apik, "ujare Bartlett.

Sesi sing bakal teka ing seri kasebut bakal dianakake tanggal 9 Maret, kanthi fokus ing: Inovasi Gastronomi - Panelitian menyang Bisnis Gastronomi Inovatif Ing saindhenging Jamaika; 16 Maret, babagan topik: Bumbu Bumbu - Cara Narik lan Ngramut Bakat sing Tepat; 19 Maret, nggoleki topik: Media Sosial lan Pemasaran Digital; lan 23 Maret, mriksa masalah iki: Ngadeg saka Akeh: Ngembangake Pengalaman Restoran ing Tujuan.

"Aku ora sangsi manawa para peserta duwe akeh bathi sajrone pirang-pirang minggu sabanjure saka seri iki. Dadi, ing limang sesi sing dikemas ketat, sampeyan bakal entuk informasi ing level paling dhuwur kanggo nyegerake pikirane wong-wong sing wis ngerti lan mbukak pikiran anyar kanggo wong-wong sing ora ngerti, "ujare Menteri Bartlett.

Panelis liyane ing forum pisanan kalebu Menteri Pertanian lan Perikanan, Hon. Floyd Green, Direktur Pariwisata, Donovan White lan perwira ing Departemen Intelijen Pariwisata lan Daya Saing ing Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO), Michel Julian. Moderator kanggo sesi kasebut yaiku Ketua Jaringan Gastronomi, Nicola Madden-Greig.

Serial forum iki, sing bakal ditayangke langsung ing kaca media sosial TEF, minangka salah sawijining inisiatif sing dileksanakake dening Menteri Pariwisata lan lembaga-lembaga kasebut, kanggo nggunakake penurunan sing disebabake dening pandemi kanggo nambah, diversifikasi lan nyetel maneh sektor kanggo njamin pamulihan lan sukses pungkasan ing jaman pasca-COVID-19. Uga diandharake manawa wong sing ora kejawab sesi langsung bisa ngakses rekaman video diskusi, sing kasedhiya liwat akun @tefjamaica YouTube lan Facebook.

Menteri Bartlett nyathet manawa pariwisata pangan bakal dadi pilar kritis ing diversifikasi industri amarga kepengin mbalek maneh. "Kekuwatan industri iki isih ana ing sekitar panganan. Kasunyatane 42% pangeluaran pengunjung internasional kanggo panganan. Dadi, ayo njaluk sing bener lan mbangun kapasitas kanggo nanggapi panjaluk sing gedhe iki lan nuli ninggalke aspek sing paling nyenengake saben pengalaman sing dikunjungi pengunjung - jenius kuliner kanggo masarakat, "jarene Bartlett.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email