Breaking News Hong Kong Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts tanggung jawab Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel milih General Manager anyar

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel milih General Manager anyar
Khan Sung, General Manager Hong Kong SkyCity Marriott Hotel anyar
ditulis dening Harry Johnson

Khan wis nggawa tim rekane liwat operasi lan bukaan hotel sing sukses ing China

Print Friendly, PDF & Email
  • Hong Kong SkyCity Marriott Hotel ngumumake manawa Khan Sung diangkat dadi GM anyar hotel
  • Khan Sung minangka hoteler pengalaman sing gabung karo Markas Perusahaan Internasional Marriott ing taun 2002
  • Khan minangka wong Amerika-Tionghoa, dheweke nduweni gelar Sarjana Keuangan saka Universitas Connecticut, lan Gelar Magister Manajemen Perhotelan saka Universitas Cornell

Hong Kong SkyCity Marriott Hotel ngumumake manawa Khan Sung ditunjuk dadi General Manager anyar Hotel sing diwiwiti tanggal 24 Februari 2021.

Pak Khan Sung, sawijining hoteler pengalaman sing gabung Situs jeneng Markas Perusahaan ing taun 2002, duwe tugas pertama ing properti ing JW Marriott Hotel Hong Kong sing dadi Direktur Strategi Penghasilan ing taun 2005. Transisi menyang Operasi ing taun 2010, tugas kaping pisanan minangka General Manager teka ing 2013 ing JW Marriott Hotel Chongqing sing bersejarah. Wiwit kuwi, Khan dadi pemimpin tim asosiasi liwat operasi lan bukaan hotel sing sukses ing China, kalebu mbukak propertie paling anyar, Sheraton Beijing Lize Hotel.

Khan minangka wong Amerika-Tionghoa, dheweke nduweni gelar Sarjana Keuangan saka Universitas Connecticut, lan Gelar Magister Manajemen Perhotelan saka Universitas Cornell.

Kanthi kepemimpinan sing apik banget, fokus banget marang pengalaman tamu, lan sales & ilmu strategis sing jembar, Khan ngarep-arep terus kinerja teladan lan rekam jejak sing diadegake ing Hong Kong SkyCity Marriott Hotel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.