Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Pamrentah Investments News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta video

Menteri Pariwisata Sosial Paling Asing saka Indonesia

Pilih basa sampeyan
Menteri Pariwisata paling sosial yaiku saka Indonesia
pulau derawan indonesia ftsq
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Yang Mulia Sandiago Saiahudin Uno, Menteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif kanggo Republik Indonesia gabung karo Grup Jaringan Pariwisata Dunia ing dina Jumuah kanggo ngobrol babagan pandangan babagan pariwisata kanggo Indonesia, prospek lan inisiatif. Dina Jumuah minangka pengetan setaun diskusi diskusi Rebuilding sing diwiwiti dening WTN tanggal 5 Maret 2020

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kanthi cedhak 8 yuta pengikut ing Instagram, Mulia Sandiago Saiahudin Uno, Menteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif kanggo Republik Indonesia, mesthine kudu dadi pimpinan pariwisata paling sosial.
  2. "Aku pengin melu ing akeh webinar," ujare Menteri Pariwisata Indonesia marang anggota Jaringan Pariwisata Dunia.
  3. Indonesia nganggep para pekerja ing industri wisata lan pariwisata intine menehi prioritas kanggo entuk akses menyang vaksin COVID-19.

Yang Mulia Sandiago Saiahudin Uno, Menteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif kanggo Republik Indonesia, gabung karo Jaringan Pariwisata Dunia Klompok dina Jumuah saka mobil nyopir liwat Manado sing ayu.

Manado minangka ibukutha provinsi Sulawesi Utara ing Indonesia. Kutha iki minangka kutha nomer loro nomer loro ing Sulawesi sawise Makassar. Minangka kutha paling gedhe ing Sulawesi sisih lor, Manado minangka papan wisata sing penting kanggo para pengunjung. Ecotourism wis dadi daya tarik paling gedhe ing Manado. Menyelam lan snorkeling ing Pulau Bunaken uga disenengi para turis. Papan-papan liyane sing menarik yaiku Danau Tondano, Gunung Lokon, Gunung Klabat, lan Gunung Mahawu.

Ngerteni lampu sumunar abang lan ngrungokake sirine polisi kanggo ngiringan Menteri ing mburi, Uno ngomong babagan pandangan babagan pariwisata kanggo Indonesia, prospek, lan inisiatif. Ana iku mengeti setaun taun Mbangun Plancongan diskusi diwiwiti dening WTN tanggal 5 Maret 2020.

Pesene kanggo anggota Jaringan Pariwisata Dunia yaiku: "Aku mesthi nyoba melu ing pirang-pirang webinar. Aku seneng 7.7 yuta pengikut ing Instagram, YouTube, lan media sosial liyane. Aku ngandelake manawa para anggota Jaringan Pariwisata Dunia bakal saling tulung tinulung sajrone wektu kangelan iki.

Menteri kasebut terus nerangake manawa 34 yuta mata pencaharian warga Indonesia gumantung karo industri perjalanan, pariwisata, lan kreatif.

Saiki, paruh kapindho lencana 34 yuta vaksin wis ana ing Indonesia sing siyap mlebu klompok prioritas kalebu warga sing umure luwih saka 60 taun, polisi, pegawai negeri, lan uga warga sing kerja ing industri pariwisata.

Negara kasebut target kanggo inokulasi 181.5 yuta wong, sing kaping pisanan divaksinasi nampa vaksin CoronaVac saka Sinovac Biotech China, sing diwenehake dening Indonesia kanggo nggunakake darurat. Proses iki diarepake mbutuhake wektu 12 wulan.
Miturut Menteri kasebut, panaliten paling anyar ujar butuh wektu 28 dina sawise nampa vaksin kasebut supaya bisa direksa saka COVID-19.

Industri pariwisata Indonesia kaya ing negara liya saiki gumantung karo pariwisata domestik. Indonesia lagi diskusi karo wilayah ing Asia kanggo mbukak koridor pariwisata COVID-19 sing aman.

Menteri kasebut setuju karo mantan Menteri Pariwisata saka Seychelles, Alain St.Ange, babagan pentinge komunikasi karo kabeh negara babagan tujuan wisata sing ditawakake. St.Ange ujar marang Menteri: "Nglangi ubur ubur ing Indonesia sing ora nyengat lan ndeleng lumba-lumba jambon minangka pengalaman sing apik."

Rapat ulang taun Jaringan Pariwisata Dunia kalebu menteri pariwisata saka Asia lan Afrika; pejabat dewan pariwisata senior ing Afrika, Malaysia, Seychelles, lan Yordania; lan anggota saka Klompok Minat Penerbangan lan Pendidikan saka Jaringan Pariwisata Dunia. Saiki, WTN duwe meh 1,500 anggota industri pariwisata ing 127 negara.

Menteri Uno ngarep-arep rapat iki supaya dheweke bisa nuduhake pengalaman karo WTN lan anggotane manuver nalika ngatasi kahanan sing angel iki.

St.Ange ujar manawa dheweke menehi salam marang Menteri amarga wis melu diskusi lan keterbukaan kanggo sesambungan karo jaringan kasebut. Menteri Indonesia ujar manawa dheweke dadi wirausaha kanthi latihan.

Informasi liyane babagan Jaringan Pariwisata Dunia: www.wtn.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.