Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Georgia Kabar Breaking Kazakhstan News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air Astana nerusake penerbangan langsung menyang Georgia

Air Astana nerusake penerbangan langsung menyang Georgia
Air Astana nerusake penerbangan langsung menyang Georgia
ditulis dening Harry Johnson

Warga Kazakhstan sing lelungan menyang Georgia kudu menehi sertifikat asil tes PCR negatif sing dijupuk ora luwih saka 72 jam sadurunge tekane

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Astana bakal nerusake penerbangan langsung antara Almaty lan ibukutha Georgia, Tbilisi
  • Penumpang sing teka ing Kazakhstan saka negara manca kudu duwe sertifikat tes PCR negatif sing diterbitake ora luwih saka 3 dina sadurunge budhal menyang Kazakhstan
  • Penumpang transit internasional sing lelungan liwat Kazakhstan ora diwajibake tes PCR

Air Astana bakal nerusake penerbangan langsung antarane Almaty lan Tbilisi, ibukutha Georgia, tanggal 16 Maret 2021, kanthi layanan dioperasikake kaping telu seminggu ing dina Selasa, Jumuah lan Minggu. Penerbangan-wektu antarane Almaty lan Tbilisi yaiku 4 jam 15 menit, lan 3 jam lan 40 menit nalika bali saka Tbilisi menyang Almaty.

Penumpang sing teka ing Kazakhstan saka negara manca kudu duwe sertifikat tes PCR negatif sing diterbitake ora luwih saka 3 dina sadurunge budhal menyang Kazakhstan. Tanpa tes PCR negatif, penumpang ora diidini mlebu bandara bandara. Penumpang transit internasional sing lelungan liwat Kazakhstan ora diwajibake tes PCR yen ora ninggalake zona transit bandara.

Warga Kazakhstan sing plancong menyang Georgia kudu menehi sertifikat asil tes PCR negatif sing dijupuk ora luwih saka 72 jam sadurunge teka.

Air Astana, perusahaan pembawa bendera Kazakhstan, miwiti operasine ing wulan Mei 2002 minangka patungan kerja antara dana kekayaan nasional Kazakhstan, Samruk Kazyna, lan BAE Systems, kanthi saham masing-masing 51% lan 49%. 

Air Astana minangka maskapai internasional lan domestik layanan lengkap lan divisi murah, FlyArystan saya akeh ing pasar domestik. Maskapai iki ngoperasikake armada 33 pesawat kalebu Boeing 767, Airbus A320 / A320neo, Airbus A321 / A321neo / A321LR lan Embraer E190-E2.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.