Dewan Pariwisata Afrika Ngubur Warta Eswatini Breaking News Internasional budaya Warta Pamrentah Investments News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kerajaan Afrika iki nduweni Jantung Besar kanggo Pariwisata

Print Friendly, PDF & Email

Mulia Moses Vilakati, Menteri Pariwisata lan Lingkungan ing Kerajaan Eswatini seneng karo jabatane, bangsane lan duwe semangat gedhe kanggo Pariwisata karo kanca-kanca liyane

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.