24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional budaya Warta Breaking Eswatini Warta Pamrentah Investments News wong Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kerajaan Afrika iki nduweni Jantung Besar kanggo Pariwisata

Print Friendly, PDF & Email

Mulia Moses Vilakati, Menteri Pariwisata lan Lingkungan ing Kerajaan Eswatini seneng karo jabatane, bangsane lan duwe semangat gedhe kanggo Pariwisata karo kanca-kanca liyane

Print Friendly, PDF & Email

Ingkang Sinuhun, Musa Vilakati, Menteri Pariwisata lan Lingkungan kanggo Kerajaan Eswatini, marang kanca-kanca anggota Jaringan Pariwisata Dunia ing dina Jumuah yen dheweke seneng dadi menteri kanggo duwe loro sektor kasebut ing atap sing padha. “Pariwisata pancen mantep. Kita bakal narik wong nalika bisa lelungan maneh, amarga wong seneng lelungan. "

"Eswatini minangka negara sing duwe ati gedhe," jarene. Iki mbantu kerajaan Afrika Selatan ngatasi krisis paling gedhe sing wis diadhepi pariwisata lan ekonomi - COVID-19.

Saiki, subyek ing Eswatini maneh njelajah negarane sing ayu, sing bakal mbantu banget mbukak pariwisata internasional yen wis siyap. "Saiki aku luwih ngerti negara kita," ujare Menteri.

"Nalika aku gabung karo Dewan Pariwisata Afrika, Aku ketemu akeh wong kanggo nuduhake pengalaman karo. Akeh pemimpin ing Afrika lan ing dunia pariwisata sing kerja bareng. ”

Rungokake HE Moses Vilakati, Menteri Pariwisata kanggo Kerajaan Eswatini.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.