Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Warta Breaking Prancis News Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Czech Airlines Technics mlebu Perjanjian Pangopènan Basis karo Air Corsica

Czech Airlines Technics mlebu Perjanjian Pangopènan Basis karo Air Corsica
Czech Airlines Technics mlebu Perjanjian Pangopènan Basis karo Air Corsica
ditulis dening Harry Johnson

Kesepakatan karo maskapai udara Prancis kalebu kinerja pamriksan pangopènan basis basa sing rumit lan ndandani adhedhasar pedoman pabrikan lan operator

Print Friendly, PDF & Email
  • Teknik Czech Airlines kanggo nyedhiyakake Layanan Pemeliharaan Basis menyang pesawat Air Corsica
  • Loro pesawat Air Corsica Airbus A320 bakal ngalami overhaul ing hangar sing ana ing Bandara Václav Havel Prague sajrone kuartal pertama 2021
  • Taun kepungkur, tim CSAT ngrampungake luwih saka 70 cek pangopènan pangkalan ing divisi utamane

Teknik Penerbangan Ceko (CSAT) wis mlebu Perjanjian Pangopènan Basis anyar karo Air Corsica. Adhedhasar tender sing sukses, loro pesawat Airbus A320 bakal ngalami overhaul ing hangar sing ana ing Václav Havel Airport Prague sajrone kuartal pertama 2021. Taun kepungkur, tim berpengalaman CSAT ngrampungake 70 cek pangopènan pangkalan ing divisi utamane.

"Ing wiwitan 2021, kita ngluncurake kerja sama Air Korsika lan kita seneng banget dheweke melu portofolio pelanggan. Kita yakin manawa bakal terus kerja bareng ing proyek liyane mbesuk. Sanajan ana kahanan tantangan saiki sing disebabake COVID-19, kita tetep bisa njaga pesenan kerja tambahan lan nggunakake kapasitas stand hangar lan tim kita. Pasar MRO mesthi kompetitif banget, mula sukses ing tender liyane wis negesake manawa taun pengalaman, referensi lan kahanan bisnis sing apik mbantu CSAT ora mung narik pelanggan jangka panjang saiki, nanging uga klien anyar, ”Pavel Hales, Ketua Dewan Direktur Teknik Airlines Czech, ujar.

Kesepakatan karo maskapai udara Prancis kalebu kinerja pamriksan pangopènan basis basa sing rumit lan ndandani adhedhasar pedoman pabrikan lan operator. Khusus, rong pesawat Airbus A320 awak sempit, sing digunakake utamane Air Corsica kanggo penerbangan langsung menyang macem-macem tujuan ing saindenging Eropa, bakal ngalami pangopènan dhasar ing hangar F sing ana ing papan Bandara Prague ing kuartal pertama 2021.

Taun kepungkur, sanajan pandemi COVID-19, sing duweni pengaruh gedhe marang kabeh sektor penerbangan, Czech Airlines Technics bisa ngetrapake lan sukses ngrampungake luwih saka 70 perbaikan pangkalan dhasar ing pesawat Boeing 737, Airbus A320 Family lan ATR. Finnair, Transavia Airlines, Czech Airlines, Smartwings lan NEOS kalebu salah sawijining klien Teknisi Czech Airlines sing paling penting ing divisi pangopènan pangkalan. Ing taun 2020, tim mekanika CSAT uga nggarap proyek kanggo pelanggan anyar, yaiku Jet2.com, Austrian Airlines lan klien saka pamrentah lan sektor swasta.

Pemeriksa wajib rutin, perbaikan sing luwih nuntut, modifikasi sistem lan struktur pesawat, modifikasi kabin, pertukaran mesin lan pertukaran lan perbaikan peralatan pendaratan lan komponen pesawat liyane minangka bagean saka layanan pangopènan basis pesawat sing disedhiyakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.